Clever Taxi: Interesul cetatenilor este prioritar

Interesul cetățenilor este prioritar. Depunem amendamente la regulamentul de taximetrie, pentru a proteja aplicațiile agregatoare și transportul modern.

Clever Taxi va continua să apere interesele a peste 1 milion de cetățeni care au ales o aplicație modernă și eficientă, ce a revoluționat întreaga industrie de taximetrie. Primăria Capitalei a amânat votarea regulamentului cadru pentru serviciul de taximetrie până în data de 26 septembrie.

În aceasta perioadă, vom face absolut toate demersurile legale pentru a proteja existența aplicațiilor de tip agregator, al căror rol esențial în eficientizarea transportului public este recunoscut și încurajat prin directive europene. Vom depune o serie de amendamente pentru ca aplicațiile agregatoare să existe pe o piață liberă și concurențială.

Considerăm că este absolut necesar să fim prezenți la masa discuțiilor, pentru a susține în mod activ interesele bucureștenilor. În acest sens, vom trimite solicitări de participare în cadrul fiecărei dezbateri ce va avea loc la Primăria Capitalei pe tema regulamentului pentru serviciul de taximetrie.

Deținem expertiza necesară pentru a ne implica în mod real în crearea unui cadru legislativ european și modern, Clever Taxi fiind parte din grupul My Taxi, care activează în 200 de orașe din 14 țări din Uniunea Europeană.

Aplicațiile agregatoare de taxi reprezintă o parte esențială din viața bucureștenilor, care ar trebui susținute de autorități și nu blocate de anumite grupuri de interese.

București, 6.09.2018 – Clever Taxi

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: