Convertibilul Acer Spin 3 la review

GADGETARUL ROMAN a primit in teste un convertibil extrem de aratos, practic ultimul proiectat.

Unora le place sa se pozeze cu capacele de la notebook. In aceste situatii GADGETARUL ROMAN considera din respect, in primul rand, ca nu suntem un popor tribal, inca, si nu ne mai plac margelele colorate la comanda. Aici contribuie si experienta impamantenita a specialistilor romani, chiar daca, multi au plecat din tara, acestia au lasat vlastari inteligenti, care de la zi la zi se multiplica. De asta prefer ca lucrurile inteligente sa apartina poporului roman, si sa ramana acolo.

Personal dupa testarea catorva modele de notebook Acer, anterior, de la zi la zi, sunt tot mai surprins de ingeniozitatea taiwanezilor si similar bunul lor gust. Cu care este lucrat fiecare exemplar, intarind mereu sintagma simplu / exemplar / performant.

De aceea, atunci cand a sosit la mine convertibilul Acer Spin3, intaiasi data a fost, sa vad ce as putea folositor sa fac cu aceasta mica minune tehnologica. In afara ca am scris cu el ultimele articole de blog foarte bine, pentru ca este exact in dimensiunile adaptabile oricarui blogger ce prefera sa lucreze in deplasare, si ceva gaming de plictiseala. Am considerat ca trebuie sa il si testez propriuzis, asa cum ar fi normal, adica un pic mai inginereste.

Pentru ca am ramas extrem de surprins de estetica si design am considerat ca trebuie sa realizez un pictorial, care sa puna in evidenta functionalitatea atat ca notebook de lunga utilizare, cat si cel de tableta ce utilizeaza sistemul de operare Windows 10, care in ultima vreme a devenit cat de cat, mai apropiat tuturor utilizatorilor. Gratie “imblanzitorilor”, care au avut rabdare cu “fiara”.

Ce am remarcat a fost manevrabilitatea acestui convertibil in orice ipostaza a testarii datorita balamalei de 360 ° ce are cuplu dublu ce permite inclinarea ecranului tactil complet inapoi ramanand, fara vibratii cand atingeti si derulati. Aceasta facilitate a balamalei de a se roti 360 ° aduce si pozitiile standard de functionare: cort, tableta, laptop traditional sau modul de afisare, confortabil in orice unghi.

Remarcabil displayul de 14 inci FHD IPS avand culori vibrante sub licenta Acer Color Intelligence si  BlueLightShield recunoscuta pentru reglajul optim al culorilor albastre din spectru pentru protectia ochilor.

Frumusetea acestui convertibil provine din atentia la detalii si acuratetea prelucrarilor mecanice acordate atat carcasei, balamalelor dar si tastaturii. Emblema metalizata “acer” se aseaza perfect in structura grafica ce imbraca posterior displayul, dar si in interior in partea inferioara sub care pe partea cu tastatura se observa incrustat in carcasa denumirea seriei constructive “SPIN”. De mare efect. Desi, de dimensiuni mai mici tastatura devine insensibila prin rotire, atunci cand se instaureaza modurile ce utilizeaza ecranul sensibil.

Cu o constructie din plastic, Acer Spin 3 se simte surprinzator de robust si durabil. Topul din plastic negru are un metal periat, ce il rotunjeste cu un aspect de aluminiu periat. In partea de jos, veti gasi un dreptunghi de plastic si o multime de fante de ventilatie adica pe partea de jos si in marginea din spate, de asemenea. M-a incantat faptul ca elementele costructive au o identitate proprie, ceea ce este mai diferit decat ceea ce am mai vazut in uniformitatea constructiva, sobra, de pe la alte modele / producatori.

Tastele plate, fara retroiluminare, usor brute au o distanta scurta de deplasare de 1 mm, dar si un punct de actionare clar. In timpul introducerii textului, zona centrala a tastaturii prezinta o anumita flexibilitate. ClickPad-ul cu functie multitouch ocupa o suprafata de 10,5 x 6,5 cm. Prin urmare, exista suficient spatiu pentru utilizarea gesturilor. Suprafata neteda a placutei usureaza alunecarea degetelor. ClickPad-ul are o distanta scurta de deplasare si un punct clar de actionare.

Difuzoarele stereo sunt amplasate pe partea inferioara a dispozitivului in spatele unui capac perforat. Ele produc un sunet voluminos pe care aproape lipsesc frecventele joase, adica basul. Pentru o experienta mai buna de ascultare, trebuie sa utilizati difuzoare externe sau casti.

Si apoi incarcatorul cu jack conducand de la incarcatorul ce livreaza 19 V / 2.37 Ah in curent continuu, se aseaza perfect pe langa carcasa convertibilului datorita constructiei sub forma de L, o alegere inspirata reintalnita si pe la alte modele de Acer. Firul nu se incolaceste, nu se infasoara ci se aseaza cuminte de fiecare data, organizare cu care sunt perfect de acord atunci cand lucrezi cateodata cu acumulatorul cu autonomiede 9 ore incarcat, sau nu. Desigur, corect ar fi sa nu lucrezi atunci cand acumulatorul trebuieste reincarcat. Dar aceasta situatie este prea putin intalnita in realitate, pentru ca rabdarea nu face parte din arsenalul lumii contemporane.

Modulul Wi-Fi vine de la Qualcomm (QCA6174). Pe langa standardele Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, suporta si standardul rapid AC. Vitezele de transfer date pe care le-am masurat in imediata vecinatate, o distanta scurta intre notebook si router, sunt in ordine.

Modelul Spin 3 vine cu un procesor Core i5-8250U, un procesor ULV quad-core de la Intel. TDP-ul procesorului este de 15 wati. Procesorul are un ceas de baza de 1,6 GHz ce poate ajunge in modul Turbo la 3,4 GHz. Sistemul ruleaza fara probleme. Nu am intampinat nicio problema. Convertibilul are mai mult decat suficienta putere de calcul pentru astfel de scenarii de utilizare cum ar fi munca in birouri si navigarea pe Internet.

Am verificat sistemul cu CPU-Z, Aida 64, Hwinfo iar lucrurile au stat asa cum le puteti observa in galeria foto cu capturi de mai jos.

In timpul utilizarii convertibilul, acesta a avut un comportament fluent indiferent de activitatea analizata: navigare, editare texte, jocuri cu utilizare medie de resurse. Nu a gafait, nu s-a incalzit nu a dat rateuri, niciodata. Este o configuratie medie, foarte utila in activitati ce nu presupun performante highend, si datorita dimensiunilor convertibilului le poti realiza cu usurinta si oriunde, avand si o autonomie corespunzatoare, pentru a nu fi necesara folosirea incarcatorului prea des.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: