Cele mai noi dispozitive 2 în 1 pentru segmentul business eficientizează modul de lucru

Tradiționalul program de lucru de la 9.00 la 17.00 se schimbă. Asistați de tehnologie, angajații moderni pot lucra mai eficient și termina mai repede cu 2-3 ore taskurile pe care le au de realizat în timpul zilei. Avansul tehnologic permite dispozitivelor de lucru să preia sarcini importante ale angajaților, oferindu-le mai mult timp pentru ei, prietenii și familiile lor. În plus, folosirea dispozitivelor mobile, din ce în ce mai răspândită în cadrul companiilor, nu mai solicită existența unui birou fix. Biroul angajaților este acolo unde sunt ei.

5 lucruri esentiale pentru o afacere de succes_Infografic

Intel România anunță campania “Countless Ways of Working”, de promovare a laptopurilor 2 în 1 pentru segmentul business.

Echipate cu tehnologie Intel, noile 2 în 1 au caracteristici unice – ecran tactil, design subțire și ușor, mobilitate, portabilitate și autonomie mai mare a bateriei, siguranță, timp mai mic de răspuns – și contribuie la succesul angajaților, le sporesc productivitatea și, per total, îi fac mai mulțumiți.

Avansul tehnologic permite angajaților să fie flexibili și să poată lucra de oriunde pentru productivitate sporită. ”Afacerea este acolo unde ești tu” este sloganul care definește cel mai bine mediul de business actual. Dispozitivele 2 în 1 bazate cu Intel Inside, conectate la Internet, simplifică modul de lucru, oferind performanța unui laptop și mobilitatea unei tablete într-un singur produs.

Ce este un laptop 2 in 1?
Cel mai modern concept de PC mobil cu ecran tactil și design convertibil sau detașabil și mai multe modalități de display:
• Laptop clasic
• Tabletă
• Carte
• Cort

Bogdan Georgescu

”Avantajul pe care îl aduc laptopurile 2 in 1 segmentului business este mai evident ca oricând. Pentru întâlniri, prezentări și timpul de relaxare al angajatului, dispozitivul poate fi folosit în modul tabletă. Pentru proiecte mai ample, care necesită, de exemplu, editare, oamenii de afaceri pot utiliza același unic dispozitiv ca pe un laptop tradițional. Practic, compania plătește o singură dată, iar angajatul dispune de două dispozitive performante într-unul singur”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

Mobilitate – angajații pot lucra de oriunde
Datorită dimensiunilor și greutăților reduse, dispozitivele 2 în 1 oferă o mobilitate fără precedent angajaților companiilor. Spre exemplu, ASUS TRANSFORMER BOOK T300 CHI este unul dintre cele mai versatile device-uri 2 în 1 de pe piață. Are o grosime de doar 7,6mm și cântărește 720 de grame în modul tabletă.

Portabilitate – Nevoia surselor de alimentare, eliminată
Sursele de alimentare nu mai sunt necesare ziua, la birou. Cu design subțire și elegant, acestea oferă autonomii mari ale bateriei. Spre exemplu, HP SPECTRE PRO x360 are o autonomie a bateriei de până la 12,5 ore, cât un zbor lung de la București la New York. Astfel, utilizatorii pot desfășura activitățile dorite pe device, fără a mai fi dependenți de o sursă de alimentare.

Firele dispar cu cele mai noi tehnologii pentru business, care oferă mobilitate crescută angajaților companiilor. Tehnologia Intel® Pro Wireless Display (Intel® Pro WiDi elimină cablurile din spațiile de conferințe și simplifică procesul de partajare a informațiilor în companii). Intel® Pro WiDi permite utilizatorilor să facă prezentări de pe computer, prin conexiune wireless, securizată, cu alte monitoare și ecrane, mărind eficiența utilizării de către companii cu ajutorul unor comenzi simple și securitate. Intel® Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou. Noua tehnologie wireless, sigură, bazată pe tehnologia Intel Wireless Gigabit permite sistemelor să se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii USB eliminând astfel nevoia pentru tradiționalele dock-uri.1

LENOVO YOGA 3 PRO are un ecran QHD+ cu rezoluție extrem de mare (3200 x 1800) și capacitate multitouch în 10 puncte, care oferă imagini spectaculoase, în timp ce tehnologia IPS (in-plane switching – comutare coplanară) asigură imagini clare din multe unghiuri de vizualizare.

Timp mai mic de răspuns – eficiență în lucru
Cu un timp de răspuns de câteva secunde, laptopurile 2 în 1 ajută la creșterea productivității companiei. În plus, cu capabilitățile noilor dispozitive, acestea devin în scurt timp cel mai bun partener de afaceri. De pildă, cu ajutorul stylus-ul integrat, DELL INSPIRON 13 7348 ajută angajații să facă schițe mai ușor sau să ia notițe.

Siguranța datelor
Datele companiilor sunt în siguranță cu dispozitivele 2 în 1 pentru companii datorită tehnologiei Intel® vPro™, ce dotează device-urile cu caracteristici de securitate sporită.

Mai multe informații despre campania “Countless Ways of Working” puteți găsi pe revista digitală Intel România, iq.intel.ro, pe contul de Facebook, Intel Romania și pe profilul @intelromania, pe Instagram.

Detalii despe laptopurile 2 în 1 participante în campanie găsiți aici:
Design detașabil:
ASUS TRANSFORMER BOOK T300 CHI
HP SPECTRE PRO x360

Design convertibil:
DELL INSPIRON 13 7348
LENOVO YOGA 3 PRO

București, 22 iunie 2015 – Intel

Views: 0

Lasă un răspuns