Today’s una dintre agențiile cu cele mai mari creșteri din Europa Centrală și de Est

Today’s a fost nominalizată în cadrul evenimentului Google CEE Agency Day, dedicat agențiilor de top din Europa Centrală și de Est. Conferința, care a avut loc pe 16 iunie la Praga, a avut drept participanți agențiile din programul Google AdWords Partners. Evenimentul a atras peste 200 de participanți și a abordat teme legate de evoluția consumului de advertising în Europa Centrală și de Est, mobile advertising, branding și automatizări pentru campaniile la scară mare.

Marius Lazarescu_Today's

Today’s este una dintre cele cinci agenții specializate în marketing online care, potrivit Google, au avut cele mai mari creșteri în România. Această reușită a fost unul dintre factorii care i-au adus agenției Today’s nominalizarea. Companiile sunt evaluate de Google în funcție de o serie de criterii stricte, rata de creștere a numărului de clienți fiind unul dintre cele mai importante.

“Suntem încântați că eforturile noastre au dat roade, nu numai la nivelul așteptărilor clienților, cât și din punct de vedere al partenerilor noștri. Știu că această reușită ne consolidează poziția pe piața de marketing online a României și suntem hotărâți să menținem același ritm alert și în viitor, să anticipăm nevoile clienților noștri și să generăm cele mai eficiente soluții”, a declarat Marius Lăzărescu (General Manager, Today’s).
Despre Today`s

Today’s este o agenție de marketing online care combină creativitatea și strategia de marketing pentru a oferi soluții eficiente pe Internet, personalizate pentru orice tip de afacere. Agenția este Google AdWords Certified Partner și singura agenție din România certificată convert.com, fiind cotați în Top 10 în România.
Cu o experiență de peste 10 ani, atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională (Croația, Bulgaria și Statele Unite ale Americii), Today`s a dezvoltat proiecte din industrii variate, de la Auto-Moto și IT & C până la educație și sănătate, atât startup-uri, cât și multinaționale.
Today`s este condusă de Marius Lăzărescu, antreprenor, speaker și consultant marketing online.
București, 22 iunie 2015 – Today’s

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: