Cele mai mici PC-uri cu procesoare Intel® au cele mai mici prețuri în perioada Back to School

INTEL salută venirea toamnei cu o ofertă specială la cele mai mici PC-uri ce integrează procesoarele companiei. Este vorba despre Intel® Compute Stick, care măsoară doar 10 cm, și Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), mini PC-ul care ocupă incredibil de puțin spațiu și oferă o performanță comparabilă cu cea a unui desktop PC clasic.5 lucuri esentiale despre IntelR Compute Stick si IntelR Next Unit of Computing

Intel® Compute Stick este dotat cu procesor quad-core Intel® Atom™, 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB și cu Windows* 8.1 preinstalat. Mini PC-ul transformă orice TV sau monitor HDMI într-un computer complet funcțional. Datorită Bluetooth 4.0, se conectează ușor la periferice precum mouse și tastatură, iar la Internet, prin Wi-Fi. Pentru Intel® Compute Stick utilizatorii pot face upgrade gratuit la Windows 10, noul sistem de operare construit pentru o interacțiune nouă cu dispozitivele și pentru experiențe personale și immersive.

Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing sunt cele mai noi forme ale PC-ului, care aduc performanța dorită de utilizator, ocupând incredibil de puțin spațiu acasă. Ambele mini PC-uri sunt create pentru a da un nou ințeles divertismentului de acasă, utilizatorul având posibilitatea de a lucra, de a crea și de a se juca de oriunde în casă.

Cele două mini PC-uri vin cu noutatea absolută în materie de computing la distanță, fără cabluri. Intel® Remote Keyboard este o aplicație creată special pentru cele două mini PC-uri Intel. Este disponibilă gratuit în App Store și Google Play. Tranformă tableta sau smartphone-ul în telecomandă, permițându-i utilizatorului să controleze PC-ul de la distanță din orice loc al casei.

Intel® Remote Keyboard se instalează rapid, în patru pași simpli. Se descarcă aplicația pe smartphone sau tabletă, se instalează Intel® Remote Keyboard host app de pe Intel® Download Center pe Intel® Compute Stick sau Intel® NUC, se deschide aplicația pe dispozitivul mobil, se selectează computerul din lista de device-uri și se scanează codul QR de pe ecranul PC-ului.

Intel® Remote Keyboard oferă tastatură QWERTY completă, inclusiv tastele ctrl, alt, esc pentru Windows, trackpad care include click dreapta și stânga, scroll bar.

BUCUREȘTI, 14 septembrie 2015 – Intel

Visits: 0

Lasă un răspuns