Cei 3 D… dimensiunea curateniei

Nu demult un vecin de bloc m-a intrebat oare cum poate sa-si salveze Merzanul din parcare de invazia sobolanilor ce i-au atacat cablurile electrice de sub capota. Iar piesele de Mercedez chiar costa. I-am raspuns simplu: 3  D.

Va intrebati oare ce inseamna 3 D?  Deratizare, dezinsectie, dezinfectie adica, cele trei dimensiuni ale curateniei, pentru o companie responsabila.

Firma deratizare, firma dezinsectie

Este o latura realista de a privi viata si a-ti apara realizarile muncii tale. O firma de deratizare te poate ajuta sa iti salvezi munca si sanatatea atunci, cand esti invadat de diferiti daunatori. Si nu este scenariul unui film de groaza, daca te gandesti numai la cate cabluri exista intr-o cladire si pot sa cada prada micilor rozatoare.

Compania DDD  impreuna cu specialistii sai in combaterea daunatorilor, mai pe scurt 3D este pregatita oricand sa intampine problemele, in mod profesionist raspunzand la un numar scurt de telefon: 0219662.

Fata de alti concurenti 3D asigura garantia contractuala a operatiunilor angajate, incluzand cateva etape: evaluare, implementare, monitorizare. Dar si preventia poate fi o metoda.

Aceste echipe de la DDD au experienta necesara, astfel incat, atunci, cand identifica sursa necazurilor tale vor aplica exact solutia care ti se potriveste dupa ce in prealabil s-a consultat cu tine pentru a sti cat esti de acord cu actiunea lor. Vor face desigur si o evaluare de pret in functie de numarul operatiunilor ce vor urma a fi efectuate.

Acesta echipa va fi foarte atenta si cu urmarile asupra echilibrelor ecologice, pentru a nu distruge ecosistemele care contin si acele insecte care coexista fara a perturba viata oamenilor.

De asemenea au toate aprobarile si avizarile necesare inclusiv cele ale Ministerului Sanatatii, pentru a efectua si a mentine toate conditiiile standard si totusi sa mentina cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate.

Pune punct daunatorilor impreuna cu 3 D…dimensiunea curateniei!

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: