Allview & BlogAwards se pregatesc de inca un premiu

Allview & BlogAwards se pregatesc sa o mai puna de inca un premiu la concurs. Este un lucru serios pentru ca eu am participat si anul trecut si am castigat un terminal Allview Simply S5  cu butoane mari si smechere, un display mare si clar bateria de 1280 mAh tine de uiti de ea, face companie buna parintilor atunci cand ma interesez de sanatatea lor. E bun un telefon la casa omului atunci, cand esti in trebuinta de comunicare.

Pana la urma si blogareala este tot un mijloc de comunicare necesar, pe care nu trebuie neaparat sa-l pui la inima, atunci cand, nu esti preferat, chiar de catre toata lumea si in special de catre juriul concursului. La concluzia aceasta am ajuns si anul trecut cand am participat la prima mea Gala Blogawards si Blog Friday 2013, despre care am scris mai in amanunt aici.Important este sa participi!

Tot atunci Marius Ovidiu Calugaru proprietarul siteului Blogatu.ro si Blogawards.ro, a construit meetingul catre principalul scop si anume intalnirea si legarea de prietenii intre concurenti, care a fost atins cu succes.

Da, este o comunitate legata printr-o pasiune si anume aceea de a scrie advertoriale. Desigur este o provocare si un impuls catre a crea, caracteristic tinerilor, insa, recunosc este un joc ce m-a aprins si pe mine, intrucat nu are prea multe reguli stricte si ma face sa ma simt liber atunci cand scriu, in ideea de a capta audienta.

Despre Allview, followerii mei stiu ca scriu in mod constant fiind si posesorul unui SMART cumparat de la Cosmote si anume Allview P5 Quad, pe care l-am actualizat la update Android 4.2.1 / 18.12.2013, aici. De asemenea, am un grup de 111 pasionati de gadgeturi pe Facebook si anume GADGETARUL ROMAN, iar in mod curent veti regasi test & review in articolele mele de blog.

Ca ultima preferinta din portofoliul de la Allview am o slabiciune catre X1 Soul, pe care l-am avut intamplator in mana si sunt de retinut urmatoarele: materialele folosite si designul care sunt pe placul meu, ecranul de 5”, care este exact pentru mana mea, camera foto buna 13 MP cu Autofocus OV12830, baterie decenta de 2000mAh. Echiparea este de invidiat: CPU: Cortex-A7, 1,5GHz Quad,  Core, GPU: PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0, si pana si memoria RAM de 2G este in parametrii doriti.

Daca participati la ultimul concurs este posibil sa castigati si voi Allview P5 Symbol impreuna cu Allview & BlogAwards! Nu va refuzati sansa de a castiga un SMART ce te va surprinde mereu asa cum se vede in clipul video.

Visits: 0

Lasă un răspuns