Castile de gaming Trust GXT 444 Wayman Pro – review

De ceva timp nu am mai testat niste casti consacrate gamingului. Si iata ca atentia mi s-a concentrat asupra unor casti care se aud profi in timpul gamingului si mai putin orientabile catre bucati muzicale pentru audiofili.

Spun ca acestea sunt profi nu numai pentru ca au un indicativ PRO cu care nu m-am mai intalnit pana acum, cat pentru faptul ca sunt avizate de un organism international recunoscut asa cum este E-SPORTS. Castile acestea au proprietatea de a te transpune in atmosfera jocului prin senzatiile pe care le ofera si concentrarea asupra detaliilor auditive.

Castile de gaming Trust GXT 444 Wayman Pro se prezinta in turniruri mai des pe capetele comentatorilor sportivi de gaming, intrucat asigura parametri necesari pentru a fi conectate la retea in timpul jocului. Produsul audio convinge cu un sunet curat si microfon sensibil confort excelent, estetica sobra si conectivitate prin cablu la jack de 3,5 mm. Cablurile incluse sunt: – cablu audio fix de 100 cm, cu mufa de 3,5 mm – cablu adaptor 100 cm, 1 x 4 poli la 2 x 3 poli 3 mm. Un total de 200 cm care este suficient pentru jucatorul angajat.

Wayman PRO, este un model cu fir cu izolare pasiva, cu un aspect estetic cool si foarte robust pentru console si playere de PC (Xbox One, PS4 Slim, PS4 Pro, PS4 Original, Nintendo) sau dispozitive compatibile (pc, laptop, smartphone, tableta)

Este un set de casti total negre din plastic cu imbinari din aluminiu. Designul este circumaural, adica inconjoara urechea, iar cupele masoara 11,5 centimetri lungime cu 8,5 centimetri latime si 2,5 centimetri adancime. Banda este confectionata din piele si, desi nu are pozitii prestabilite, este ajustata manual in functie de dimensiunile fiecarui cap.

Cupele au un design destul de sobru si clasic, cu logo-ul GXT in centrul fiecareia, iar placutele sunt confectionate din piele sintetica. Nu includ niciun buton de volum sau dezactivare a microfonului, toate acestea se fac din controlul remote situat pe cablu. Reducerea excelenta a zgomotului din cauza earcup-urilor inchise cu izolare suplimentara (pana la 15 dB).

Pe partea din fata a acestui mic gadget avem un comutator pentru a activa si dezactiva microfonul, iar pe spate o rotita de volum. Nimic altceva. In ciuda functionalitatilor sale de baza, designul acestui reglaj este bun, simplu si functional.

Revenind la microfon, pe partea stanga avem un brat destul de gros, total flexibil si adaptabil cu capacul filtrului anti-pop corespunzator. Microfon tip condensator, omnidirectional, cu frecvente de captare cuprinse intre 100 Hz – 10000 Hz, foarte lung pentru o plasare perfecta, de inalta calitate care are performante deosebite in zonele zgomotoase.

Evident, sectiunea de jocuri nu putea lipsi. Din nou, izolarea este cea mai buna caracteristica a lui Wayman. Deoarece nu este filtrat un sunet, detaliile in FPS sunt pasi, explozii si fotografii se aud tare si clar. In RPG-uri si MOBA, de exemplu, vocile si efectele sonore, cum ar fi fermecarile si vrajile, ies in evidenta foarte bine, din nou, cu detalii si nuante bune. Pentru a juca sunt perfecte, cu o scena de sunet foarte completa. Acest lucru face ca Trust GXT 444 Wayman Pro sa fie ideal pentru jucatorii profesionisti la turneele E-SPORTS.

Hits: 24

%d blogeri au apreciat: