Canon EOS 650D si obiectivul Sigma 30mm f/1.4 EX-DC HSM la review

Asa cum am mai scris am inceput sa testez aparate foto prin bunavointa f64.ro in cautarea unuia care sa fie cat mai apropiat necesitatilor mele. Si de data asta am dat peste un aparat foart bun si anume Canon EOS 650 kit 18-55 fiind kitul standard. In plus m-am putut bucura de un obiectiv suplimentar Sigma 30mm f/1.4 EX-DC HSM care mi-a demonstrat necesitatea unui obiectiv calitativ fata d unul standard. Sigma 30mm f/1.4 EX-DC HSM este un obiectiv foarte luminos destinat aparatelor DSLR cu senzor APS-C sau similar. Obiectivul asigura performante optice deosebite combinate cu o constructie robusta de calitate (exterior metalic), specifica liniei de obiective Sigma Art. Este recomandat pentru fotografie de strada, reportaj, peisaje si portrete. O galerie cu aparatul si obiectivele puteti vizualiza mai jos.

Unul dintre obiectivele-cheie pentru producator a fost de a face o noua camera usor de utilizat, așa a dat Canon 650D noile moduri de fotografiere automata, precum si un ecran LCD sensibil la atingere cu unghi variabil. Exista, de asemenea, un numar sanatos de mai multe caracteristici avansate pentru a pastra fotografii cu experienta fericiti. O experienta noua in categoria DSLR-urilor.
Totusi experienta de exploatare il recomanda intrucat butoanele sunt bine amplasate iar gripul este bun poate si din cauza greutatii ofera o stabilitate mai buna.Am fotografiat si in vartejuri de vant si practic nici nu s-a clintit din mana. Pot spune ca si in conditii de intuneric am nimerit butoanele pentru ca si au o amplasare extrem de intuitiva si lejera. Cat despre calitatea fot va las sa le admirati in galeria de mai jos.

Video

In concluzie este unul dintre cele mai bune DSLR-uri daca nu chiar cel mai bun si chiar mi-a schimbat cutumele si fumurile pe care le aveam in cap referitoare la asazisa competitie intre Nikon si Canon, pledand in momentul de fata si catre un obiectiv asa cum este cel pe care l-am primit si care modifica in mod substantial calitatea si acest lucru nu se vede numai la foto executate in conditii vitrege de iluminare.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: