Cand vrei sa cumperi un SMART ai pleca si cu trei…

Asa cum se stie Android domina piata mondiala de SMART iar din punctul acesta de vedere este destul de clar ce OS s-a impus.

Daca te grabesti si iti doresti un terminal la un pret rezonabil care sa aiba performante medii poti accesa si piata online dar preturile nu vor fi la fel cu atunci cand te angajezi la un abonament lunar la un operator si urmaresti reteaua de dealeri.

Una dintre variantele mai convenabile cu garantie cu un termen de 24 sau 12 luni  pentru produsele comercializate prin Fancourier sau orice alta firma de curierat si transport la domiciliu, poate fi sa apelezi la un magazin online unde oferta este ceva mai diversa si bineinteles ceva mai eficienta pentru ca nu se pierde  timp cu drumul la un magazin. Asta in situatia in care iti asumi cele intelese in urma informarii de pe internet despre fiecare SMART in parte.

De asemeni, poti beneficia de promotii si reduceri in functie de stocurile disponibile ale magazinului.

Un terminal bun dual SIM cu o baterie si o camera digitala in media acceptabila are un pret la liber de cam 8 – 900 RON, in situatia in care cel vechi ti s-a stricat ori vrei un altul.

Asa am procedat si eu inspectand trei terminale mai atractive: asa cum rezulta din linkuri HTC DESIRE T328W Dual Sim

Am urmarit si un review de pe youtube:

Apoi mi-a placut si HTC One SU T528w Dual Sim cu review pentru a sti mai multe despre acesta si pachetul de vanzare:

Si de asemenea Lenovo P770 Dual Sim:

Urmarind toate aceste date tehnice si review-uri am ramas surprins de dorinta de a le achizitiona pe toate trei pentru ca sunt foarte atractive si ca pret dar si ca performante, iar despre aspect nici nu discutam.

Voi cum ati proceda cand oferta este atat de variata? Nu oare ati pleca si cu toate trei acasa?

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: