Romtelecom si oferta de canale HD

Romtelecom ofera noilor sai clienti canale premium HD de sport, filme si documentare la preturi incepand de la 39 lei pe luna, TVA inclus (50 lei pe luna cu TVA dupa primele 3 luni), incepand cu aceasta saptamana.

Romtelecom

Astfel, pentru abonamentele TV Extra şi TV Maxim, achiziţionate individual sau în patru variante de pachete, sunt incluse canalele HBO HD, Dolce Sport HD, precum şi National Geographic HD, Nat Geo Wild HD şi Viasat HD, pe lângă canalele HD incluse deja în grilele TV ale Romtelecom. Clienţii noi care optează pentru serviciul de televiziune prin Internet (IPTV) pot urmări şi Eurosport HD şi Eurosport 2 HD. Cel mai avantajos pachet cu televiziune, internet şi telefonie include TV Extra, Net Play cu viteze până la 50 Mbps şi Voce Nelimitat 100, la tariful de 73 lei/lună cu TVA inclus, în primele 3 luni, pentru restul perioadei contractuale valoarea lunară fiind de 84 lei/lună cu TVA.

Oferta se adresează clienţilor care pun accentul în egală măsură atât pe calitatea imaginii, cât și a conţinutului. Plecând de la acest concept, am avut în vedere cele mai relevante canale HD, printre care se numără HBO HD, cu super-producţii internaţionale, şi Dolce Sport HD, care difuzează cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Romtelecom.

Alături de canalul de filme premium HBO HD, clienţii noi pot urmări şi canalele HBO şi HBO Comedy, disponibile pe întreaga perioadă contractuală de 24 de luni. Pe Dolce Sport HD, iubitorii sportului pot urmări cele mai importante competiţii fotbalistice la nivel european si naţional: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Campionatele Italiei şi Franţei, Liga 1, dar şi competiţii transmise în exclusivitate, precum tenisul din Davis Cup, Fed Cup, WTA Premier Events sau ATP 500 Series, cele mai puternice campionate de handbal – Bundesliga, Liga Asobal şi Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Clienţii existenţi, care beneficiază deja de extra-opţiunea care include canalele HBO şi HBO Comedy, vor primi gratuit şi canalul HBO HD pe toată perioada în care păstrează activă această opţiune. Canalele HD pot fi vizionate cu ajutorul unui decodor HD, disponibil spre închiriere la tariful de 12 lei/lună.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul celui de-al doilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,7 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: