Bitdefender lansează aplicația Drumul Cetăților

Bitdefender, producător global de soluții de  securitate cibernetică, lansează „Drumul Cetăților”, aplicația de mobil  ce invită la descoperirea monumentelor istorice din România, de la dave dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate. Aplicația care îi poartă pe utilizatori pe firul istoriei este disponibilă pentru orice terminal mobil cu sistem de operare Android sau iOS și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.app 1 app 2

„Drumul Cetăților” oferă utilizatorilor informații despre cele mai apropiate monumente istorice, fiind astfel ghidul de încredere pentru o vacanță în locurile cele mai pitorești și încărcate de istorie. Fiecare fortificație beneficiază de o scurtă descriere, de o fotografie care să o facă mai ușor de recunoscut și de informații rutiere pentru a ajunge la destinație.

„Bitdefender, ca brand românesc, susține și promovează în mod firesc valorile românești. Ne bucurăm că prin intermediul aplicației „Drumul Cetăților” putem aduce mai aproape de utilizatori o bucată de istorie, îmbinând tradiția și securitatea. Sperăm că aplicația îi va ajuta pe toți cei care vor să cunoască mai bine istoria noastră, purtându-i către locuri care merită să fie (re)descoperite”, a declarat Cristina Andrei, Global SEO & SM Manager, Bitdefender.

Odată ajuns în apropierea unui obiectiv, utilizatorul poate da „check-in”, securizând astfel monumentul, și căpătând în același timp un rang medieval ce este răsplătit cu o soluție de securitate Bitdefender.

Aplicația „Drumul Cetăților” le propune utilizatorilor monumente istorice aflate pe teritoriul întregii țări, precum Cetatea FăgărașuluiFortificația de la Cisnădioara, monument reprezentativ al artei romanice în Transilvania, sau Cetatea Ineului, reședința de vară a principilor transilvăneni.

Această prezentare necesită JavaScript.

Securizați cât mai multe monumente istorice medievale, parcurgând firul istoriei, cu aplicația „Drumul Cetăților” pentru a vă păstra dispozitivele personale, PC, smartphone sau tabletă, în siguranță.

Despre Bitdefender®

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care livrează soluții de securitate în peste 100 de țări, printr-o rețea complexă de distribuitori și parteneri. Încă din anul 2001, Bitdefender a produs soluții de securitate pentru piața rezidențială și corporații, premiate la nivel mondial, devenind lider global în furnizarea de servicii de virtualizare și tehnologii cloud. Prin cercetare și dezvoltare Bitdefender a ridicat cele mai înalte standarde ale excelenței în securitate IT deținând tehnologia numărul unu și formând alianțe cu cei mai cunoscuți furnizori de servicii de virtualizare și cloud.

BUCUREȘTI, 14 aprilie 2016 – Bitdefender

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: