Binance Academy anunță o creștere de 62% a utilizatorilor ce se educă activ despre cripto; piețele emergente conduc

Binance Academy, platforma de învățare blockchain și cripto a Binance, prezintă tendințele în educația cripto în 2023 la începutul noului an școlar, iar  rezultatele arată că între septembrie 2022 și august 2023, numărul  de utilizatori care au interacționat cu Binance Academy a crescut cu 62%.

Mai mult, totalul persoanelor care au acumulat cunoștințe despre criptomonede și tehnologia blockchain pe platformă de la înființarea acesteia, din 2018, a ajuns la 39 de milioane.

Potrivit datelor Binance Academy, cele mai populare subiecte în educația cripto de până acum în 2023 sunt Metaverse, Bitcoin, portofelele cripto și candlesticks. Articolele de nivel începător care se concentrează pe modul de a tranzacționa, pe definirea tehnologiei blockchain și pe utilizarea portofelelor cripto au devenit cel mai popular conținut din Binance Academy.

Spre deosebire de tendințele de anul trecut, interesul pentru NFT-uri a scăzut în 2023, în timp ce activitățile de tranzacționare și investiții rămân relevante. În mod similar, interesul pentru portofelele cripto și Bitcoin indică o adopție în creștere a criptomonedelor. Interesul pentru Metaverse semnalează atracția tot mai mare a jocurilor metaverse-centric precum Roblox, precum și a marilor branduri precum Nike, Chipotle, Gucci și Walmart.

În 2023, interesul pentru educația cripto s-a extins în multe țări din întreaga lume, în special în piețele emergente precum India, Bangladesh, Turcia, Ucraina și Indonezia – toate acestea situându-se în topul țărilor în care utilizatorii care caută educație în domeniul cripto pe Binance Academy.

„Confruntați cu o inflație ridicată și un acces limitat la finanțele tradiționale, oamenii caută alternative pentru a-și proteja veniturile”, a declarat Yi He, cofondator al Binance. „Cripto este soluția. Pe măsură ce oamenii devin dornici de cunoștințe despre cripto pentru a lua decizii financiare informate, educația oferită de Binance Academy devine crucială pentru propria lor libertate financiară.”

Acest interes crescut pentru educația cripto nu vine doar din partea utilizatorilor individuali, ci și din partea organizațiilor educaționale. Pe măsură ce nevoia de profesioniști în industria cripto și blockchain crește, Binance Academy a colaborează cu peste 180 de universități – o creștere față de cele 73 de universități din 2022 – pentru organizarea de ateliere și evenimente educaționale, precum și pentru crearea de cursuri și curriculum. Numărul acestor parteneriate s-a dublat în 2023, atrăgând peste 15.000 de studenți din întreaga lume.

Views: 0

Lasă un răspuns