ASUS se clasează printre Cele mai bune companii din lume în 2023, potrivit TIME

Prestigiosul clasament recunoaște performanțele remarcabile privind satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitate.

  • Lista TIME a Celor mai bune companii din lume în 2023: ASUS se clasează între Top 300, fiind una dintre cele patru companii taiwaneze din lista de anul acesta.
  • Validare internațională consecventă: ASUS este recunoscută în repetate rânduri ca fiind o companie de top la nivel global, cea mai recentă distincție alăturându-se premiilor anterioare din partea Fortune și Forbes
  • Competiție strânsă: 5.000 de companii evaluate folosind peste 15 criterii diferite, inclusiv satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitatea.

Compania ASUS a fost inclusă în lista revistei TIME a „Celor mai bune companii din lume” în 2023. ASUS s-a clasat printre primele 300 dintre cele 5.000 de companii evaluate la nivel mondial și a fost recunoscută pentru performanțele sale excepționale în cele trei categorii cheie: satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitatea.

De asemenea, ASUS este una dintre cele patru companii taiwaneze de pe lista de anul acesta, care a fost realizată de TIME în parteneriat cu Statista.

„Dorim să mulțumim revistei TIME pentru recunoașterea eforturilor noastre ca brand global de soluții tehnologice de top,” a declarat S.Y. Hsu, co-CEO al ASUS. „Ne angajăm să transformăm continuu compania noastră într-o organizație mai agilă și sinergică și să devenim cea mai apreciată organizație tehnologică inovatoare din noua eră digitală.”

Premiul reprezintă, de asemenea, o recunoaștere a eforturilor continue ale companiei de a-și reduce impactul asupra mediului și a dedicării față de sustenabilitate în cele patru domenii cheie: Acțiunea climatică, Economia circulară, Producția responsabilă și Crearea de valoare. Subliniind dedicarea constantă pentru sustenabilitate, Samson Hu, co-CEO la ASUS, a declarat: „Suntem onorați de această importantă recunoaștere din partea TIME. Compania ASUS este dedicată principiilor de sustenabilitate și a întreprins demersuri semnificative în această direcție. Ne străduim să dezvoltăm un lanț de aprovizionare ecologic integrat, pe măsură ce facem progrese semnificative către obiectivul nostru Net Zero din 2050, pentru un viitor mai curat și mai verde.”

Validare internațională

Angajamentul ASUS de a crea în mod continuu experiențe incredibile care îmbunătățesc viețile oamenilor de pretutindeni se bucură de o validare globală consecventă. Alături de recunoașterea TIME, în 2023 ASUS a fost numită una dintre „Cele mai admirate companii din lume” de Fortune, pentru a opta oară. Compania a fost, de asemenea, inclusă pentru al treilea an consecutiv printre cei mai buni angajatori din lume de Forbes și numită „Cel mai bun brand global din Taiwan în 2022” de Interbrand, pentru a noua oară. Un factor cheie în performanța remarcabilă a companiei îl reprezintă echipa de peste 15.000 de angajați, inclusiv 5.000 de profesioniști de clasă mondială în Cercetare, Dezvoltare și Design, care întruchipează spiritul ASUS de a fi mereu în căutarea incredibilului.

Competiție strânsă

Lista „Celor mai bune companii din lume” este realizată de prestigioasa revistă americană TIME. Prin cercetări de piață ample și analize de date aprofundate, lista încearcă să clasifice cele mai remarcabile companii din lume, din toate industriile. Inițial, sunt evaluate 5000 de companii folosind peste 15 criterii diferite, inclusiv cele trei categorii principale: satisfacția angajaților, creșterea veniturilor și sustenabilitatea. Doar 750 de companii ajung pe lista „Celor mai bune companii din lume”. Metodologia detaliată și criteriile pentru lista pot fi găsite la time.com/worlds-best-companies-2023

Visits: 3

Lasă un răspuns