BenQ lansează TH670, un proiector all-in-one FULL-HD, potrivit atât pentru prezentări, cât și pentru multimedia

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul 1 pe piața locală de videoproiectoare lansează TH670, proiectorul ideal care poate fi folosit atât pentru Home Cinema cât și în mediul de business. Fie că vreți să vizionați filmele de Crăciun la cea mai bună calitate sau vreți să profitați de timpul liber pentru a testa noi jocuri video, proiectorul TH670 este cea mai bună alegere. Proiectorul “all in one” are rezoluție Full HD 1080p, o luminozitate de 3.000 ANSI lumeni și un contrast înalt de 10.000:1.DLP

Sunet de cea mai buna calitate

Produsul BenQ redă imagini clare și bine definite chiar și în camerele cu o lumină ambientală puternică. TH670 oferă utilizatorilor și un sistem audio intern de 10W care redă sunetele la o calitate superioară. În același timp, cu ajutorul intrărilor Audio IN, HDMI aveți acces la sistemul audio fără să fie necesară pornirea proiectorului dacă se dorește doar ascultarea muzicii direct de pe sursele de semnal externe sau utilizarea unui microfon prin intrarea realizată pentru microfon.

Ușor de instalat

Videoproiectorul este foarte ușor de instalat, având o interfață intuitivă cu imagini. Astfel, pentru a obține o imagine perfectă, este necesar doar ca utilizatorul să urmeze instrucțiunile prezentate într-un format vizual. Modul de Detecție Automată a sursei de semnal, face ca imaginea să fie proiectată într-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de conector folosit. Sistemul Auto Keystone (reglaj de trapez) reglează automat dimensiunea imaginii pe verticală +/- 30 grade, iar cu zoom-ul optic de 1.2x și offset-ul de 116%, se lărgește posibilitatea de amplasare a proiectorului într-o gamă mai mare de distanțe, față de ecranul de proiecție.

Proiectorul se adaptează perfect și mediului de business, având funcții care vin în ajutorul utilizatorilor care îl folosesc la birou. De exemplu, având USB type A ce suportă un dispozitiv cu un consum de 1.5A , se pot conecta dispozitive opționale de tip Wireless cum ar fi Qcast HDMI Wifi cu tehnologia “tapNshow” de conectare rapidă la dispozitive inteligente. În plus, proiectorul are posibilitatea încărcării dispozitivelor mobile cu ajutorul portului USB, așa că utilizatorii nu au de ce să-și mai facă griji atunci când rămân în timpul întâlnirilor de lucru fără baterie la telefonul mobil.

Patru variante de format Full 3D

Față de alte produse similare, proiectorul are capacitatea de a suporta diverse formate 3D: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus, pentru imagini de o calitate și mai bună, utilizatorul poate conecta la proiector, prin conectorul HDMI, un DVD sau un Blue-Ray care să suporte afișarea conținutului 3D.

O altă caracteristică importantă pentru definirea experienței de Home Entertainment a acestuia este modul de subtitrări inclus. Practic, TH670 oferă posibilitatea afișării subtitrării conținutului video fără a mai fi necesare utilizarea unor dispozitive externe. TH670 nu ocupă mult spațiu, având dimensiuni de 327x233x1137mm și o greutate de trei kilograme.

Așa cum BenQ și-a obișnuit deja utilizatorii, videoproiectorul TH670 include tehnologia SmartEco™ care asigură un consum redus de energie, dar și o durată mai mare de viață a lămpii prin controlul puterii lămpii în funcție de conținutul sursei de semnal. Prin sistemul optic sigilat, videoproiectorul nu permite depunerea prafului pe lampă, pe chip-ul DLP® sau pe lentile, astfel că imaginile proiectate vor fi de cea mai bună calitate un timp îndelungat.

Pe lângă caracteristicile prezentare mai sus, BenQ TH670 are multe alte funcții performate cum ar fi: Brilliant color, Auto Power Off, Quick Cooling, Eco Blank, Direct Power On, Panel Key Lock, HDTV Compatible, 3D Color Management, Wall Color Correction, Network Standby <1W, Variable Audio Out, Top-access Lamp Door și Security Bar.

Noul videoproiector BenQ TH670 este disponibil prin distribuitorii BenQ autorizați din România (Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational) la un preț recomandat la raft de 3.299 de lei. Mai multe detalii despre videoproiector, găsiți pe www.benq.ro

București, 11 decembrie: BenQ

Visits: 0

Lasă un răspuns