BenQ își extinde rețeaua de parteneri de distribuție prin semnarea unui acord cu ABC Data România

BenQ, lider global în furnizarea de soluții de imagine și producătorul numărul 1 pe piața locală de videoproiectoare își extinde prezența pe piața din România prin semnarea unui parteneriat cu ABC Data Distribuție, unul dintre furnizorii de top de produse IT. Prin extinderea ariei de distribuție, BenQ își dorește ca tot mai mulți consumatori să aibă acces la produsele sale de top.

ABC Data România face parte din ABC Data Capital Group cu sedii în nouă țări din Europa Centrală și de Est și va distribui produse BenQ și în România. Vor fi comercializate monitoare LCD special create pentru birouri mici, monitoare pentru jocuri video, pentru mediul de business, pentru specialiștii foto, dar și pentru specialiștii în CAD/CAM. De asemenea, retailerii vor putea cumpăra prin ABC Data videoproiectoare pentru sălile de curs, zona de business dar și pentru home cinema.

“Prin parteneriatul local cu BenQ România, ABC Data Distribuție face un nou pas în dezvoltarea portofoliului de produse și servicii oferit pieței locale. Angajamentul nostru de a fi tot mai buni este încă o dată dovedit de extinderea beneficiilor oferite partenerilor noștri comerciali. Împreună cu BenQ, deschidem un nou portofoliu, adaptat pieței și în beneficiul revânzătorilor parteneri ABC Data”, a spus Sergiu Lujanschi, CEO ABC Data România.

Dragos Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru Romania

“Vrem să avem o acoperire cât mai bună pe toate zonele de pe piața IT din România care este din ce în ce mai concurențială și mai specializată. Noul parteneriat ne ajută să mergem în această direcție. În 2016, vrem să ne axăm pe produsele din segmentele profesionale, dar ne așteptăm la o cerere mare şi pe zona de videoproiectoare home cinema, mai ales că se apropie Campionatul European de fotbal”, a explicat Dragoș Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru România.

ABC Data devine al cincilea distribuitor autorizat de produse BenQ în România, după Darer, IT Direct, NOD și MGT Educational.

BenQ este în România din 2002, iar în 2015 și-a menținut poziția de lider pe piața locală de videoproiectoare. Pe această zonă, a înregistrat în trimestrul 4 din 2015 o cotă de piață de 32,2%, iar pe tot parcursul anului, cota de piață a fost de 36,7% din totalul de unități vândute.

Despre Corporaţia BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axeaza pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație – cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an , este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ , de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii,

București, 1 aprilie: BenQ

Lasă un răspuns