Battery Pack OYAMA OY 341 hybrid de la EVOLIO la review

Asa cum se stie orice device portabil este energofag, in sensul ca, are uneori un consum de energie ce nu poate fi stapanit atunci cand esti in deplasare si te lasa in gol cand ai mai mare nevoie de el.

Asa am patit-o si eu de multe ori atunci cand ma aflam la un eveniment sau conferinta, sau chiar si atunci cand am fost blogger oficial, m-am pomenit in mijlocul actiunii fara rezerve de energie, si nici macar o priza prin imprejurimi.

E drept ca mai pe la toate emisiunile de IT si chiar articole am fost avertizat de multitudinea de dispozitive de salvare a energiei insa, tot patitul este priceputul.

De curand am cumparat o baterie hibrida online de la EVOLIO si chiar nu mi-a parut rau de achizitie, intrucat la cei 99 RON am pus mana pe un Li-polymer battery la 800 mAh, care mi s-a potrivit foarte bine SMART-ului meu, care mereu dadea semne de oboseala, exact la “sfarsituri”,  atunci cand aveam mai multa nevoie de el.  Spun asta pentru ca bateria nu are o capacitate nemaipomenit de mare la cei 800 mAh, insa pe incarcare rapida imi reda la viata aproximativ jumatate din capacitatea initiala. In schimb incarcarea ca si timp la un astfel de baterie este mai mica si acceptabil atunci cand te grabesti. Si functia cea mai importanta mi se pare a fi celula solara pe care o contine, ceea ce poate ajuta si atunci cand te afli undeva la munte fara sanse de a putea gasi vreo priza prin padure.

Cu mini-tableta solara, dispozitivele digitale pot fi incarcate cu usurinta oriunde: nu trebuie decat sa conectati dispozitivul la portul USB al mini-tabletei solare cu ajutorul conectorilor sau al cablului de incarcare prin conexiunea USB furnizat impreuna cu aparatul (MP3, IPhone, etc.).

Oyama este unul din leaderii mondiali de produse “Mobile Power”.  Accesoriile Oyama sunt printre cele mai fiabile si ergonomice produse de gen din lume, fiind pe primul loc in preferintele clientilor din Europa de Vest.

Aceasta mini-tableta solara poate incarca orice dispozitiv care functioneaza la 4.5-5,5 V: telefoane mobile, MP3, casti Bluetooth, jocuri video (PSP, Nintendo), GPS, etc. Bateria interna a mini-tabletei solare poate fi reincarcata fie prin intermediul panourilor solare de inalta eficienta de 0.5 W, fie prin intermediul unui port USB. Timpul de incarcare este de aprox. 2h la port USB, si 8h cu energie solara.

Hits: 11

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: