Arta în mâinile tale: 8 fotografi au surprins arta locală a 8 capitale europene cu ajutorul camerei lui motorola edge 50 pro, cu inteligență artificială

Pornește în călătoria virtuală și poți câștiga un city break pentru două persoane sau un motorola edge 50 pro/ edge 50 ultra!

Explorează o lume în care telefonul este mai mult decât un simplu dispozitiv – este o pânză, un instrument de exprimare și o poartă către o creativitate fără limite care îți permite să surprinzi momente importante.

Descoperă frumusețea ascunsă a orașelor europene prin intermediul obiectivului lui motorola edge 50 pro

Proiectul Arta în mâinile tale a invitat fotografi din 8 țări diferite din Europa să fotografieze frumusețea capitalelor prin obiectivul camerei cu inteligență artificială a lui motorola edge 50 pro. Rezultatul aduce o perspectivă unică asupra artei, stilului și a peisajului urban din 8 țări: România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Slovacia, Grecia și Serbia.

Acesta este cel mai îndrăzneț proiect realizat de Motorola în regiunea SEE din ultimii ani și reiterează faptul că brandul pune un preț din ce în ce mai mare pe cameră și calitatea imaginilor. Iar colaborarea cu cei 8 fotografi care au demonstrat capabilitățile camerei lui edge 50 pro întărește promisiunea Motorola de a realiza device-uri performante, care pot livra contentul la calitatea dorită de utilizatori.

Întreaga galerie de imagini se regăsește pe platforma www.hellomotoart.com, unde vizitatorii sunt invitați să pornească într-o călătorie vizuală, fiind martorii modului în care stilul unic al fiecărui fotograf este adus la viață, unde caracteristicile premium ale seriei edge 50 se întâlnesc cu o pasiune profundă pentru povești spuse prin obiectivul telefonului.

Prima parte a proiectului tocmai a fost lansată și prezintă imagini din cele 8 orașe surprinse cu edge 50 pro. În luna mai va fi lansată a doua parte a proiectului, când utilizatorii vor putea admira frumusețea celor 8 capitale, surprinsă cu ajutorul flagship-ului motorola edge 50 ultra.

“Motorola este un brand profund dedicat inovației și creativității și suntem încântați să vedem bogăția artei locale din cele 8 capitale europene, surprinse de acești fotografi talentați cu noul motorola edge 50 pro. Prin intermediul acestui proiect, nu numai că au surprins frumusețea capitalelor lor, dar au demonstrat, de asemenea, posibilitățile nelimitate pe care dispozitivele noastre le oferă pentru exprimare și puterea unei povești vizuale. Suntem mândri să le susținem viziunea și să împărtășim cu lumea întreagă munca lor inspirațională.” –  Vladislav Ivanov (General Manager MBG SEE)

Latura artistică diversă a Bucureștiului este surprinsă de Alex Gâlmeanu – @alexgalmeanu
Alex Gâlmeanu este un fotograf, artist vizual și director de imagine român. Este recunoscut pentru munca sa editorială în domeniul publicității, modei și fotografiei experimentale. Gâlmeanu este celebrat în principal pentru portretele sale fotografice ale personalităților române și contribuțiile sale la campanii publicitare naționale și internaționale.

Chiar dacă s-a născut în București, tot este uimit de acest oraș. Invitația noastră de a fi turist în orașul său, era ceva ce nu putea refuza. Alex spune că „a fost ocazia perfectă pentru mine să merg pe străzile copilăriei mele cu un smartphone Motorola fantastic în mână. Este interesant cum o nouă cameră poate oferi noi perspective asupra locurilor familiare. Sper că scurta mea călătorie fotografică cu motorola edge 50 pro va te inspira să pornești în căutarea unghiurilor perfecte din împrejurimi.”

Și asta nu este tot! Utilizatorii care doresc să exploreze proiectul pot participa, de asemenea, la concursul regional, votând pentru albumul foto preferat. Aceștia au șansa de a câștiga un city break pentru 2 persoane pentru a explora orașul lor preferat, dar și dispozitive edge 50 pro și edge 50 ultra sau noile moto buds+. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul proiectului.

Seria edge 50 aduce ARTA ÎN MÂINILE TALE
Utilizatorii sunt invitați să descopere potențialul de neegalat al noii serii edge 50 și să vadă cum pot transforma momentele cotidiene în opere de artă extraordinare.

Cu prima cameră și primul ecran de smartphone validate PantoneTM din lume, cu capacități puternice ale camerei, cu îmbunătățiri bazate pe inteligență artificială și un design elegant, fiecare dispozitiv din seria edge 50 aduce cu adevărat arta în viața de zi cu zi.

Cu edge 50 pro, designul armonios se îmbină cu meticulozitatea meșteșugului, iar atenția acordată celor mai mici detalii sporește experiența de utilizare zilnică. Având piele vegană premium cu o ramă metalică și un finisaj perlat ediție specială, realizate manual în Italia, edge 50 este o dovadă de rafinament și stil.

Un telefon plin de viață. Un telefon plin de artă. O piesă de design. Descoperă mai multe pe site-ul proiectului la www.hellomotoart.com/roViews: 44

Lasă un răspuns