AOC WQHD de 34” noul monitor de productivitate

AOC stabileşte noi standarde pentru monitoarele sale de mari dimensiuni, cu noul model u3477Pqu. Monitorul WQHD de 86,7 cm (34”) a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de un ecran extins – de la iubitorii de filme, la cei care lucrează cu mai multe ferestre în acelaşi timp. Claritatea şi detaliile uimitoare, alături de cele 1,07 miliarde de culori, permit afișarea în cea mai bună calitate a imaginilor high-resolution pe cei 4,95 milioane de pixeli ai ecranului UltraWide panoramic. Monitorul se mândreşte cu o rezoluţie impresionantă de 3440 x 1440 pixeli pe ecranul cu o suprafață de peste un sfert de metru pătrat. Rația de 21:9 oferă utilizatorilor posibilitatea să vizioneze filmele preferate fără marginile negre de deasupra sau dedesubtul imaginii. Alături de ieşirile USB 3.0 şi DisplayPort, AOC u3477Pqu integrează şi un port HDMI cu funcţionalitate MHL, prin intermediul căruia monitorul poate duplica imaginea afișată pe smartphone sau tabletă.

u3477Pqu_front_to_right_soccer_design_400x275
Productivitatea întâlneşte atmosfera de cinema: AOC u3477Pqu

Redefinirea productivității

Graficienii, inginerii, analiştii financiari sau orice alți profesionişti care lucrează cu tabele de mari dimensiuni vor aprecia funcțiile noului monitor, special concepute pentru a oferi mai multă productivitate. Scrolling-ul nesfârşit sau schimbările succesive între ferestre pot fi date uitării. Suprafaţa de 79,9 x 33,5 cm a ecranului – mai mult decât un sfert dintr-un metru pătrat – poate afișa aproape patru pagini A4 alăturate sau poate urmări conţinutul de pe 16 videoclipuri de pe camerele de supraveghere, aşezate unul lângă altul, fără distorsionarea imaginii. La confortul din timpul vizionării contribuie și o serie de funcții software: “picture in picture” şi “picture by picture” permit vizionarea simultană a imaginilor din diferite surse, iar Screen+ împarte ecranul în 4 cadrane ce pot afișa conținut independent.
Mai mult, monitorul de 34” vine şi cu o serie de caracteristici ce contribuie la o experiență de utilizare mai comodă, printr-o poziție corectă în fața ecranului: ajustarea înălţimii cu 130 mm, înclinare şi pivotare sau posibilitatea de montare pe un perete. De notat este şi faptul că monitorul are aceeaşi greutate ca a unuia de 27”, astfel încât utilizatorii nu mai sunt limitați în ceea ce privește suprafețele și spațiile pe care îl pot amplasa.

Redefinirea divertismentului

Fiind cel mai mare monitor IPS de la AOC, modelul u3477Pqu dispune de un număr impresionant de 4,95 milioane de pixeli pe o diagonală de 86.7 cm (34”). Cel mai nou model AOC îmbină senzația oferită de un ecran de cinema cu funcțiile create pentru mai multă productivitate. Datorită aranjamentului Real 8-bit +FRC, acesta poate reproduce mai mult de 1 miliard de culori. Modelul de 34” oferă o rată de refresh de 60Hz şi un timp de răspuns de 5ms, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru gaming.
Cu modelul u3477Pqu, AOC a îmbunătăţit așa-numita problemă „Mura”, ce presupune afișarea unor umbre de forma unor nori pe ecranele monitoarelor. Integrând numeroase porturi, precum şi un set de boxe de 3W, noul monitor AOC este ideal pentru a urmări filme ce necesită rezoluţie superioară şi sonorizare pe măsură. În plus, design-ul minimalist permite utilizatorilor să lipească mai multe monitoare, creând impresia unui singur ecran supradimensionat. Modelul dispune de un panou IPS de înaltă calitate, ce oferă unghiuri de vizualizare de 178°, atât vertical, cât şi orizontal şi o luminozitate de 320 cd/m², pentru imagini clare chiar și în medii cu lumină ambientală puternică.

Performanță și sustenabilitate, într-un singur pachet

Așa cum ne-au obișnuit până acum, AOC a echipat și modelul u3477Pqu cu o multitudine de funcții ce contribuie la economisirea de energie. Alături de numeroasele certificate de sustenabilitate, precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0, modelul dispune de software inteligent precum Eco Mode şi e-Saver. Mai mult, modelul încorporează patru porturi USB, două 2.0 şi două 3.0, alături de un DisplayPort ce asigură transmisiunea rapidă a imaginilor. Pentru iubitorii sistemului de operare Android, portul HDMI include și funcția MHL, prin intermediul căreia conţinutul de pe tabletă sau smartphone este afișat direct pe ecranul monitorului.

Amsterdam, 22 iulie 2014 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: