AOC ajută gamerii să își păstreze sănătatea intelectuală

AOC aduc produse de înaltă calitate în piața de gaming prin linia AGON promovează gamingul responsabil și sănătos. Rămânând fidel acestui scop, AOC a produs acest ghid complet pentru beneficiile sociale și cognitive care rezultă din gaming.

image002

Gamingul îmbunătățește procesarea informației vizuale a jucătorilor, luarea deciziilor și lucrul în echipă.

Cele mai multe jocuri stimulează memoria, atenția și gândirea logică. Jocurile de strategie în timp real (RTS), spre exemplu, pot spori aceste abilități: așa cum un jucător are nevoie să analizeze situația împotriva rivalilor săi, să aibă un plan înaintea unui atac/unei apărări sau orice avantaj, să își amintească acțiunile rivalilor și să realizeze contracarări.

Redarea de jocuri video poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor. În jocurile de rol (RPG-uri), chiar și deciziile timpurii privind atributele unui personaj și interacțiunile ulterioare cu lumea vor avea consecințe dure asupra moralității și bunăstării personajului unui jucător. Unele jocuri de strategie Turn-Based necesită, de asemenea, analizarea și reacționarea multiplilor parametrii pentru a câștiga cu succes jocul.

Fie că vorbim de un joc online cu multiple echipe sau doar un joc offline co-op cu câțiva prieteni, majoritatea jocurilor necesită ca jucătorii să lucreze îndeaproape în echipă. Jocurile competitive populare cum ar fi unele jocuri FPS și jocurile în stilul multiplayer online battle arena (MOBA) vor avea echipe a câte 5 persoane laolaltă, în care fiecare jucător are propriile puteri, slăbiciuni și aptitudini. Acest tip de colaborare se va traduce, cu siguranță, la job sau la școală.

image_1 image_2

Spitalele echipate cu câteva stații de jocuri pot avea un impact pozitiv asupra recuperării. Pacienții pot găsi anumite distracții și bucurii prin acțiunea de a se juca și chiar să interacționeze social cu alți oameni, o bună metodă de îmbănătățire a moralului.

În timp ce AOC promovează beneficiile jucatului, tehnologiile sale inovatoare vor avea grijă de sănătatea utilizatorilor în timp ce se joacă. Un monitor cu bună ergonomie va ajuta postura jucătorului și sănătatea coloanei vertebrale.

Tehnologiile AOC  vor reduce capătul albastru al spectrului de culori, spectru care poate cauza oboseala ochilor, dureri de cap și tulburări de somn. În timp ce tehnologia Flicker Free reduce fenomenul de flickering și care poate cauza oboseală, amețeli și greață.

Tehnologia i-Care folosește senzori ca să detecteze intensitatea luminii în camera și ajustează luminozitatea astfel încât pentru ca ochii utilizatorilor să nu experimenteze oboseală în timp ce se adaptează la diferențele de lumină.

AOC continuă să inoveze în tehnologia monitoarelor pentru a aduce jucătorilor cele mai imersivă experiență posibilă, cu un beneficiu maxim pentru sănătate.

București, 27 Aprilie 2017 – AOC

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: