AOC AGON – Monitorul Premium de Gaming, acum cu tehnologie NVIDIA G-SYNC și ecran IPS

AOC, unul dintre brandurile de top la nivel global pe piața monitoarelor, prezintă ediția NVIDIA G-SYNC™ a monitorului AGON cu display IPS –  AGON AG271QG. Cu rezoluția nativă de 2560 x 1440 pixeli, monitorul oferă imagini extrem de rapide la frecvența de 165 Hz, fără motion blur, screen tearing și display stutter, mulțumită tehnologiei NVIDIA G-SYNC™ încorporată, care sincronizează rata de reîmprospătare a display-ului cu cea a plăcii grafice. Pe lângă performanța în joc uimitoare, AOC a echipat monitorul AGON AG271QG cu tehnologie IPS (AHVA), care asigură cele mai clare și aprinse culori digitale, pentru o experiență cât mai realistă.

image002

Asigurând imagini cât mai clare și culori cât mai aprinse, AOC își continuă promisiunea de a susține performanța garmerilor, oferindu-le acestora comenzi executate instant și tehnologia Flicker-Free, care elimină disconfortul asupra ochilor și externuarea, permițându-le acestora să rămână concentrați pentru mai mult timp.

Cei mai neobosiți dintre gameri au nevoie de confort pentru mult mai mult decât ochii lor deja antrenați. O poziție confortabilă, care să nu pună în pericol sănătatea gamerului, este foarte importantă, chiar și în prezența unui scaun special pentru gaming, pentru a rezista sesiunilor interminabile de gaming. Standul regrabil AOC Ergo Dial permite ajustarea înălțimii cu o riglă gradată pentru ca utilizatorilor să le fie mai ușor să-și memoreze setările preferate. Mai mult, gamerii pot modifica și înclinărea monitorului AGON AG271QG după bunul plac.

Această prezentare necesită JavaScript.

Monitorul AOC AGON AG271QG, gândit special pentru cei mai entuziaști gameri, va fi disponibil din iulie 2016, la prețul de 3575 de lei.

Mai multe detalii despre AOC AGON AG271QG:
http://aoc-europe.com/en/products/ag271qg

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă displayuri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.   www.aoc-europe.com

București, România – 16 iunie 2016 – AOC

Lasă un răspuns