Andromeda e disponibil în premieră la calitate 4K HDR

NVIDIA anunță disponibilitatea pe canalul YouTube a unui material video în care sunt prezentate interviuri exclusive cu dezvoltatorii și secvențe de joc din Mass Effect:

Mass Effect Andromeda

Andromeda la calitate 4K și compatibilitate HDR. Materialul video a fost înregistrat la calitate 4K HDR pentru utilizatorii care dispun de dispozitive compatibile HDR și poate fi accesat aici: 

Utilizarea Ansel de către dezvoltatori

Pe lângă HDR, Mass Effect: Andromeda este compatibil cu tehnologia NVIDIA Ansel. În materialul video, dezvoltatorii subliniază că Ansel nu este doar un instrument pentru utilizatorul final, ci a fost folosit în procesul de dezvoltare a jocului Mass Effect: Andromeda. Echipa de dezvoltare și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul cu privire la modul în care utilizatorii finali își împărtășesc viziunea artistică prin intermediul Ansel.

NVIDIA Ansel reprezintă o metodă revoluționară de captare in-game a imaginilor din jocuri. Ansel este disponibil și pentru ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness. Recent, a fost adăugat ca plug-in pe Unity Engine și Unreal Engine.

NVIDIA colaborează cu BioWare pentru a crea versiunea pentru PC a Mass Effect: Andromeda. Colaborarea cu BioWare prevede și îmbunătățirea stabilității și performanței jocului Mass Effect: Andromeda, dar și suport pentru implementarea tehnologiilor G-Sync și GeForce Experience.

Specificații grafice recomandate

Electronic Arts & BioWare au anunțat specificațiile recomandate pentru PC pentru jocul Mass Effect: Andromeda, care includ placa grafică GeForce GTX 1060. Utilizatorii care doresc modificări superioare ale setărilor sau rezoluției pot opta și pentru plăcile grafice GeForce GTX 1070, 1080 sau 1080 Ti.

Pentru a demonstra performanțele de care este capabilă tehnologia NVIDIA Ansel, NVIDIA pune la dispoziție patru capturi de ecran la calitate 4K.

NVIDIA – 21.03.2017

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: