Analiza Terra Tourism prezintă cele mai populare destinații pentru vacanțele în familie

Agenția de travel Terra Tourism prezintă cele mai populare destinații de vacanță pe care le preferă familiile din România. Acestea sunt rezultatul analizei celor mai populare pachete comercializate de agenție și au fost alese și pe baza feedback-ului primit până acum de la clienții care au ales destinațiile turistice respective. Interesul românilor pentru vacanțele în afara țării a crescut constant odată cu deschiderea spre zona Uniunii Europene în urmă cu aproape 10 ani. Terra Tourism a remarcat o investiție tot mai mare, de la an la an, în destinațiile exotice, unde se pune accentul pe relaxare și confort, preferate de cupluri.

 

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Cea mai recentă analiză a preferințelor de vacanță, conform cererilor de până acum, arată că cerințele cuplurilor legate de cazare vizează hotelurile plasate în zone animate, aproape de plajă, cu diverse facilități pentru adulți (spa, club și opțiunea de demipensiune). Pe de altă parte, familiile cu copii aleg de regulă zone mai liniștite, aproape de natură si resorturi situate chiar pe plajă, care oferă numeroase activități pentru copii, parcuri acvatice, programe de animație și regim de masă all inclusive. În topul țărilor favorite, în afara celor exotice preferate în luna de miere, sunt Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru, Riviera Franceză, Portugalia sau Bulgaria. Capitalele europene sunt cele pentru care oamenii aleg cel mai des pachete de tip city-break.

Cei care doresc să rezerve o astfel de vacanță trebuie să știe că cea mai populară perioadă a verii, în țară sau în afară, rămâne cea dintre iulie – august. În fiecare an, Terra Tourism înregistrează sute de cereri în acest interval. De asemenea, turiștii care își aleg pachetele de vacanță prin Terra Tourism sunt foarte atenți la recenziile publicate de alți turiști. Îi interesează curățenia locației, distanța față de plajă, serviciile personalului și facilitățile oferite. Tocmai de aceea, în vacanțele pe care le aleg, investesc mai ales în confortul de care beneficiază.

Astfel, pentru destinațiile individuale, când turiștii își asigură transportul, cuplurile plătesc, în medie, 700 de euro pentru un sejur de șapte nopți all inclusive. Aproximativ același buget este alocat și de o familie cu un copil până în 12 ani. Costurile cresc cu circa 150 de euro cuantumul plătit de o familie cu doi adulți și doi copii (până în 12 ani). Aceleași tarife cresc, în medie, cu 400 de euro când mijlocul de deplasare ales este avionul.

Terra Tourism a observat și creșterea investiției pentru un confort sporit și o calitate ridicată a locației. Primează însă și interesul stârnit de țara în care oamenii aleg să-și facă vacanțele sau extra facilitățile de care se pot bucura în familie. Agenția își extinde anual portofoliul pentru a putea oferi cele mai bune pachete de vacanță. Actuala gamă de servicii de travel este fundamentată pe trei mari direcții: feedback din partea clienților, urmărirea celor mai importante tendințe la nivel local, regional și internațional și calitatea stațiunilor și orașelor în care oamenii ajung să-și petreacă sejurul.

 București, 28 iunie 2016 – Agenția de travel Terra Tourism

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: