ALTEX inaugurează un nou magazin în București, în Vulcan Value Centre

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță astăzi inaugurarea celui de-al zecelea magazin al său amplasat într-un fost showroom Domo, în data de 21 ianuarie. Noul magazin este situat în Vulcan Value Centre București (Str. Mihail Sebastian, nr. 88) și va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00.12265836_1087237631288502_5465699051038934126_o.jpg

„Magazinele pe care le avem în capitală reprezintă unele dintre cele mai importante puncte de vânzare din rețeaua noastră, rețea care s-a extins considerabil începând de anul trecut, ca urmare a preluării și a altor spații deținute anterior de Domo sau investițiilor făcute în showroom-uri noi. Vom continua să punem la dispoziția iubitorilor de tehnologie cea mai bună ofertă calitate-preț prin gama de produse disponibilă în magazine, oferindu-le acces la produse care corespund nevoilor lor actuale și totodată posibilitatea de a le testa.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Retailerul va oferi serviciile sale post-vânzare foștilor clienți Domo și în acest magazin, pentru produsele aflate în gama ALTEX. În plus, în perioada 21.01.2016 – 24.01.2016, clienții vor găsi aici oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 700 de lei la categoria Led TV și de până la 530 de lei la laptopuri.

„Promoțiile sunt potrivite pentru orice tip de buget și valabile în limita stocului disponibil. În plus, pentru produsele care încă nu se află în showroom-ul nostru, dar sunt disponibile în magazinul online, clienții au șansa să comande produsul dorit și să îl ridice în 48 de ore direct de la noi.”, a declarat directorul de magazin Daniel Apostol.

De asemenea, clienții vor găsi în magazinele ALTEX serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care retailer-ul le oferă. Cei care vor identifica produse din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

Despre ALTEX România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 85 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

București, 21 ianuarie 2016 – ALTEX România

Hits: 11

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: