Allview anunta upgrade pentru gama de smartphone-uri E

Allview, brand-ul autohton de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa de peste 10 ani, lanseaza astazi un nou smartphone din gama E. In urma succesului inregistrat de modelul precedent, compania brasoveana prezinta E3 Living. Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele doua difuzoare frontale ce permit auditia stereo, conectivitatea 5GHz WIFI si cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, impreuna cu sistemul de operare Android 5.1. Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

E3 Living este un dispozitiv ideal pentru persoanele care utilizeaza doua cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core cu frecventa de 1 GHz, ceea ce ii ofera noului dispozitiv fluenta in utilizare pentru navigarea pe internet, in rularea aplicatiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.

Allview lanseaza E3 Living

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living si feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanta device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezinta un upgrade atat pe partea de hardware cat si pe cea de software fata de modelul precedent. Printre noutati se remarca marimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioara a pozelor, memoriile si conectivitatea 4G, toate adaptate in mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezenta acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de pana la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticila, directorul general Allview.

Camera principala de 8 MP a noului E3 Living dispune de functiile multiple cu care clientii Allview s-au obisnuit. Smile Shot si Multi Angle reprezinta numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal si functia Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmari Full HD si clipuri rapide cu ajutorul functiei preinstalate, Time Lapse.

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM si de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentata pana la 40GB prin adaugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device usor de utilizat ce poate fi controlat si prin gesturi simple. De exemplu, aplicatiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul inchis. Descopera mai multe detalii accesand www.allview.ro.

Produsul este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 599 Lei, iar livrarile vor incepe din data de 15 Septembrie.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie romaneasca a care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone Single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha si Grecia. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 18.08.2015 – Allview

Visits: 0

One thought on “Allview anunta upgrade pentru gama de smartphone-uri E

Lasă un răspuns