Ai cel puțin 10 motive pentru a descoperi Windows 10, cel mai bun Windows de până acum!

Testat de milioane de utilizatori înscriși în programul Windows Insider, Windows 10 oferă o experiență familiară, viteză și caracteristici inovatoare, disponibile pe o gamă largă de dispozitive. Te invităm să descoperi caracteristicile care creează o experiență de lucru mai sigură, mai personală și mai productivă.

 1. Un desktop familiar – Windows 10 aduce la un loc elemente binecunoscute din Windows 7 și Windows 8.1, printre care meniul de Start, Taskbar și listele rapide.
 2. Start – meniul de Start se întoarce într-o formă familiară utilizatorilor de Windows. Formatul extins oferă opțiunea de a accesa cu doar un click cele mai des utilizate funcții și fișiere. Din meniul de Start, utilizatorul poate ajunge direct la aplicațiile folosite frecvent și la setări utile, având și opțiunea de personalizare în formatul Live Tiles.

2

 1. Snap si Multiple Desktops – vizualizarea prin modulul Snap View te ajută să fii organizat. Pentru utilizatorii care lucrează simultan cu mai multe aplicații, Snap vine cu îmbunătățiri care fac procesul de lucru mai ușor și mai intuitiv. Poți organiza fără dificultate până la patru ferestre în cele patru colțuri și primești instant sugestii pentru poziționarea lor. Funcția Multiple Desktop permite organizarea muncii, în funcție de propriile criterii, pe ecrane virtuale multiple, utilizatorul având posibilitatea de a face rapid transferul între ecrane și de a reorganiza aplicațiile în funcție de preferințe.4
 2. Windows Defender – Cel mai bun Windows de până acum este și cel mai sigur. Windows 10 are sisteme de protecție integrate și oferă o experiență facilă la deschidere și pe parcursul utilizării. Antivirusul Windows Defender este integrat în Windows 10, asigurând o protecție continuă și adaptată la nevoile utilizatorilor. Actualizările constante protejează sistemul de operare împotriva virușilor, malware și phishing.
 3. Windows 10 a fost dezvoltat pentru a fi compatibil cu hardware-ul, software-ul și dispozitivele periferice pe care utlizatorul le deține deja. Update-urile gratuite și automate aduc în atenție cele mai noi caracteristici și setări de siguranță.
 4. Microsoft Edge – cel mai nou browser de la Microsoft este dezvoltat pentru a oferi o experiență online cu totul diferită. Utilizatorii au acum posibilitatea de a lua notițe direct pe pagina de internet și de a distribui conținutul rapid către prieteni. Opțiunea Reading mode oferă experiența unei lecturi premium prin eliminarea tuturor elementelor care îți distrag atenția online și prin posibilitatea de a crea o listă de lecturi favorite pe care să le poți accesa ulterior. Bara de căutare vine cu un design nou și un sistem de recunoaștere vocală integrat, care îți ușurează experiența de browsing. Microsoft Edge propune un mod mult mai personal și interactiv de a lucra online.3
 5. Continuum – Windows optimizează modul în care lucrezi pe orice dispozitiv. Continuum îți permite să schimbi ușor, manual sau automat, interfața pentru mouse și tastatură cu o interfață pentru tabletă.
 6. Aplicații universale – Windows 10 aduce noi aplicații care oferă o experiență unitară pentru toate tipurile de dispozitive, atât pentru Poze, Clipuri Video, Muzică, Contacte și Mesagerie, cât și pentru Mail și Calendar. Aceste aplicații preinstalate păstrează un design unitar de la un dispozitiv la altul. Conținutul este stocat și sincronizat prin intermediul OneDrive, permițându-le utilizatorilor să înceapă o activitate pe un dispozitiv și să o continue pe un altul.
 7. Action Center – Notificările și setările de bază sunt disponibile în centrul de comandă, astfel încât utilizatorul să poată acționa rapid asupra tuturor lucrurilor importante. Centrul include patru acțiuni personalizabile.
 8. Noile aplicații Office Mobile pentru tabletele Windows 10 sunt disponibile astăzi în Windows Store. Construite pentru scenarii de lucru on-the-go, aplicațiile Word, Excel şi PowerPoint oferă o experiență uniformă, touch-first, pentru tablete de dimensiuni mici. Special pentru ocaziile în care aveți nevoie de notițe digitale, aplicația integrată OneNote este pre-instalată în Windows 10. Lansarea aplicațiilor Office pentru desktop (Office 2016), programată pentru următoarea perioadă vă va oferi cea mai bogată serie de funcții pentru crearea de conținut profesional. Concepute pentru precizia tastaturii şi a mouse-ului, aceste aplicații vor fi optimizate pentru PC-uri cu ecran mare, notebook-uri, tablete şi dispozitive 2 în 1.

Un Windows pentru afacerea ta

Peste 9 luni de testare și mai mult de 5 milioane de participanți din Windows Insider Program au contribuit la cel mai bun Windows de până acum. Aproximativ 30% dintre cei care au încercat deja sistemul de operare sunt profesioniști IT. Astfel, pentru clienții business, Microsoft pune la dispoziție Windows 10 Pro și Windows 10 Enterprise, cu o serie de caracteristici care transformă modul de gestionare a unei afaceri:

 • Protecție împotriva amenințărilor cibernetice moderne – Noul Windows protejează identitatea utilizatorului. Microsoft a studiat în detaliu atacurile de încălcare a securității datelor pentru a construi caracteristici și funcții care abordează și protejează sistemul împotriva acestor amenințări.
 • Inovație continuă – Cu Windows 10, Microsoft a îmbunătățit în mod semnificativ modul de gestionare a dispozitivelor.
 • Un sistem de operare pentru angajați productivi – Windows 10 se adaptează fiecărei persoane, indiferent de dispozitivul utilizat, fără a fi necesară rescrierea aplicației de către un administrator IT. Utilizatorii pot interacționa cu dispozitivele în orice mod doresc, folosind un mouse și tastatură, ecran tactil, funcția Pen & Ink sau comandă vocală.

Microsoft – 30.07.2015

 

 

Visits: 3

Lasă un răspuns