ADATA lanseaza SSD-ul PCIe Gen4x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50 Lite

S50 Lite extinde oferta de SSD-uri PCIe 4.0 a XPG pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor mainstream

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, lanseaza astazi SSD-ul PCIe Gen 4×4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50 Lite. Odata cu aparitia retelelor 5G si a volumului in continua crestere de date procesate, interfata PCIe Gen4 reprezinta un upgrade extrem de important, care va duce dispozitivele de stocare la nivelul urmator. S50 Lite extinde seria GAMMIX S50 cu o noua optiune pentru utilizatorii mainstream care doresc sa valorifice capacitatile PCIe 4.0.

„Odata cu lansarea S50 Lite, ne extindem oferta de SSD-uri PCIe 4.0 pentru a raspunde cerintelor si nevoilor utilizatorilor mainstream, indiferent daca lucreaza sau se joaca”, a declarat Ibsen Chen, Director Marketing de Produs ADATA. „Cu sprijinul partenerilor nostri strategici de la Silicon Motion, am investit in dezvoltarea unui SSD de ultima generatie accesibil si care ofera performante exceptionale.”

„Suntem foarte incantati de faptul ca ADATA a lansat noul SSD GAMMIX S50 Lite alimentat de noul controler PCIe Gen4 SM2267 de la SMI”, a declarat Nelson S. Duann, Senior Vice President Marketing si R&D la Silicon Motion. „Ca partener de lunga durata, Silicon Motion ofera intregul suport pentru a indeplini cerintele ADATA legate de calitatea ridicata, astfel ca noul GAMMIX S50 Lite si SM2267 ofera utilizatorilor experiente imbunatatite si performante ridicate. “

Echipat cu un controler SMI SM2267, cea mai recenta interfata PCIe Gen4 si suport pentru NVMe 1.4, noul S50 Lite poate atinge performante de citire/scriere sustinute de pana la 3900/3200 MB/s. De asemenea, ofera performante de citire si scriere aleatorii de pana la 490K/540K IOPS, oferind utilizatorilor avantajul transmisiilor de date accelerate, pentru productivitate si divertisment excelent. In plus, datorita controlerului SM2267 si a unui design termic optimizat, S50 Lite este cu pana la 20% mai rece, oferind o stabilitate ridicata. In combinatie cu Dynamic SLC Caching si Host Memory Buffer, S50 Lite ofera performante superioare fata de SSD-urile SATA si este compatibil cu PCIe 3.0, pentru usurinta in utilizare si confort.

Pe langa caracteristicile de performanta mentionate, S50 Lite accepta tehnologia LDPC pentru a detecta si remedia o gama mai cuprinzatoare de erori de date, pentru transferuri mai precise si un rating TBW mai ridicat. In plus, cu End-to-End (E2E) Data Protection, suport RAID Engine si criptare AES pe 256 de biti, S50 Lite asigura securitatea si integritatea datelor. Toate componentele incorporate in S50 Lite au trecut prin screening, testare si certificare meticuloasa pentru a oferi un produs fiabil, la cea mai inalta calitate.

S50 Lite este disponibil in variante de 1 TB si 2 TB si are o garantie de 5 ani.

Hits: 12

%d blogeri au apreciat: