ADATA lansează memoriileXPG Dazzle LED DDR4

ADATA® Technology, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, a lansat XPG Dazzle, prima sa gamă de memorii DDR4 iluminate LED. Modulele DDR4 au un design atractiv datorită liniilor LED si dispun de performanțe ridicate cumulate cu un consum redus de energie. XPG Dazzle folosește o tehnologie de iluminare LED patentată de AVEXIR ce oferă un aspect foarte atractiv într-o piață a PC-urilor personalizate aflată într-o continuă creștere.

image002

Benzi LED care capteazăatenția

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR 4păstrează stilul vizual agresiv al seriei XPG și evoluează vizual prin introducerea benzilor LED poziționate pe radiatorul modulelor. Cu un design special și LED-uri colorate in roșu, XPG Dazzle oferă un plus de atractivitate PC-ului și revitalizează performanțele indiferent de profilul utilizării: overclocking, gaming sau modding. Kiturile de memorie XPG Dazzle sunt disponibile in variante de 8GB x2, 8GB x4, 16GB x2 și 16GB x4 pentru flexibilitate extinsă atunci când sunt configurate sisteme high-end.

Această prezentare necesită JavaScript.

Combinație perfectă de performanță și stabilitate

Standardul DDR4 surclasează precedenta tehnologie DDR3 prin niveluri de performanță și eficiență energetică ridicate.Voltajul de lucru a fost coborât de la 1.5V la 1.2V, ceeace reprezintă o reducere cu 20% a consumului de energie, menținând sistemele PC stabile și la temperaturi mai scăzute chiar și la efectuarea de sarcini intense. În plus, implementarea Intel XMP 2.0 permite crearea de profile OC și tuning fără a fi necesare modificări din BIOS. Răcirea componentelor rămâne o prioritate de top pentru entuziaști, iar XPG Dazzle dispune de tehnologia Thermal Conductive care eficientizează disiparea căldurii. Modulele de memorie au la bază PCB-uri cu 10 straturi pentru îmbunătățirea calității transferului de date și a performanței generale a unui sistem PC.

Calitate la celemai înalte standarde

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 folosesc cipuri de înaltă calitate ce trec printr-un proces riguros de selecție și sortare. La fel ca toate modulele de memorie ADATA, XPG Dazzle beneficiază de garanție pe viață.

Despre XPG by ADATA
Xtreme Performance Gear (XPG) este un brand tehnologic ADATA ce oferă produse cu perfomanțe ridicate pentru piața de componente PC. Produsele XPG ies in evidență prin depășirea cu succes a severelor teste ADATA A+ Testing, cea sigură cele mai înalte standarde pentru stabilitate ridicată a produsului și performanțe extrem de ridicate. XPG asigură gamerilor, overclockerilor și entuziaștilor o călătorie extraordinară în domeniile în care activează.

Pentru mai multe informații vizitați www.adata.com/en/xpg/.

București, Romania – 23 Iunie, 2016 – ADATA® Technology

Hits: 0

One thought on “ADATA lansează memoriileXPG Dazzle LED DDR4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: