ADATA anunta lansarea SSD-ului extern Premier SC660 si a HDD-ului extern Premier HC660

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, lanseaza astazi SSD-ul extern Premier SC660 si hard disk-ul extern HC660. Cele doua se bucura de un design elegant, metalic si cu grosime de doar 9.6 mm. Carcasa texturata a ambelor modele este extrem de durabila, rezistenta la socuri, zgarieturi si ciobiri datorita suprafetei galvanizate.

HC660-Sandblasted

ADATA continua sa puna la dispozitia clientilor sai mai multe optiuni pentru spatiul extern de stocare, oferind mobilitate si sharing facil, compatibilitate multi-OS si durabilitate sporita. Fie ca e vorba despre SSD sau HDD, design-ul similar al modelelor SC660 si HC660 este unul atractiv, dispozitivele fiind practice si utile pentru utilizatorii care isi doresc o combinatie intre stil elegant si portabilitate.
Viteza si stil: SSD-ul extern Premier C660
Cu o grosime de doar 9.6 mm, noul SC660 ofera performante ridicate cu viteze de pana la 440MB/s la citire si scriere, pentru a spori semnificativ eficienta datelor – in medie, un film FullHD de aproximativ 5GB poate fi transferat in doar 26 secunde. Compatibil cu Windows, Mac OS si Android, SC660 este disponibil in versiunea de 240GB si cea de 480GB, si functioneaza in modul plug-n-play cu orice dispozitiv, de la desktop-uri si notebook-uri, pana la telefoane inteligente sau console de jocuri. SC660 cantareste doar 80 g, pentru mobilitate deplina, si este de asemenea, rezistent la socuri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Eleganta robusta intalneste capacitatea ampla: HDD-ul extern Premier HC660
HC660 stabileste un nou standard in ceea ce priveste stilul si eleganta unui hard drive extern, avand aceeasi grosime de 9.6 mm precum SSD-ul SC660, adica are aproape aceeasi grosime precum un hard drive de 2.5”. Acest lucru este o caracteristica extrem de inovatoare, avand in vedere faptul ca majoritatea hard drive-urilor externe sunt mult mai groase. Compatibil cu Windows, Mac OS si Android, HC660 are doua variante: de 1TB si de 2TB. Prin intermediul unui USB 3.0 plug-n-play, utilizatorii pot conecta cu usurinta HDD-ul HC660 la o varietate de dispozitive, beneficiind de spatiu suplimentar de stocare fara a fi nevoie de setari complexe. De la fisierele de la birou, pana la fotografii, videoclipuri si jocuri, HC660 ofera spatiu extern de stocare usor de folosit si eleganta de invidiat.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari vendori de module DRAM si USB flash drives din lume, ofera solutii complete ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.
Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania este acum si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Bucuresti, Romania – 18 august, 2016 – ADATA® Technology

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: