Acer Chromebook 11 N7 (C731) este solutia inteligenta pentru salile de clasa

  • Specificatiile de durabilitate includ testarea la caderi de la 1,22 m si rezistenta la stropire a tastaturii, in conformitate cu Standardele Militare ale U.S. (MIL-STD 810G)
  • Durata lunga de viata a bateriei, de 12 ore[1] reduce necesitatea de re-incarcare zilnica
  • Design-ul fara ventilator sporeste fiabilitatea si ajuta la functionarea silentioasa, necesara in sali de clasa, biblioteci sau laboratoare
  • Usor de instalat si de administrat; ideal pentru programe 1:1 si de laborator
  • Variante de ecran de 11.6″ IPS touch (C731T) sau non-touch (C731)

Acer anunta disponibilitatea celui mai nou Chromebook ce se adreseaza segmentului educational, Acer Chromebook 11 N7 (C731) cu specificatii de fiabilitate imbunatatita. In plus, acesta ofera o durata lunga de viata a bateriei si un design fara ventilator, fiind o alegere exceptionala pentru scoli care isi doresc dispozitive silentioase, puternice si fiabile pentru invatare.

Acer Chromebook 11 N7_03

“Chromebook-urile au devenit un standard in tehnologie pentru educatia din multe tari,” declara John Miedema, director, product management, Acer EMEA. “Noul Acer Chromebook 11 N7 (C731) va ridica si mai sus standardele pentru dispozitivele utilizate de scoli in salile de clasa sau in laboratoare: o carcasa rezistenta, functionare silentioasa fara ventilator si un design portabil care il face usor de transportat pentru programe 1:1, in clasa, in laborator sau in afara acestuia.”

Conform datelor de la Gartner, Acer Group se afla pe locul I in lume la vanzarile de dispozitive Chromebook, cu peste 33% cota de piata in anul 2015[2].

Specificatiile de fiabilitate sporesc invatarea in timp real
Design-ul si specificatiile de fiabilitate ale Chromebook 11 N7 (C731) asigura un timp de functionare maxim si contribuie la o necesitate redusa de mentenanta IT. Dispozitivul a fost supus unor teste riguroase pentru a fi certificat la standardele militare U.S. MIL-STD 810G[3]. Aceasta testare la nivel militar valideaza robustetea, fiabilitatea si calitatea noului Chromebook 11 N7 (C731), astfel incat procesul de invatare al elevilor sa poata avea loc intr-o varietate de locuri.

Acer Chromebook 11 N7_06 Acer Chromebook 11 N7_05

Acer Chromebook 11 N7 (C731) poate suporta o greutate de pana la 60kg de forta aplicata pe carcasa superioara, in timp ce carcasa si balamalele intarite beneficiaza de rezistenta crescuta la indoiri si stres, chiar daca studentii il inghesuie in rucsaci. In plus, structura cu colturi intarite si banda cauciucata din jurul tastaturii protejeaza suplimentar Chromebook-ul, pentru a face fata chiar si caderilor accidentale de la o inaltime de pana la 122 cm.

Aceste caracteristici asigura protectia Chromebook-ului, chiar daca este rasturnat in timpul transportului sau este scapat accidental de pe birou. Modelul anti-alunecare aflat pe carcasa inferioara il face usor de prins si ajuta la prevenirea unor posibile alunecari din mainile studentilor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) are o tastatura rezistenta la stropire, care ofera protectie pentru o cantitate de pana la 330ml de lichide. Sistemul unic cu santuri de sub tastatura si touchpad dreneaza apa, astfel ca aceasta este dirijata departe de componentele interne, prin partea de jos a sasiului.

O noua caracteristica a Chromebook 11 N7 (C731) este design-ul tastaturii cu taste incastrate ce nu pot fi indepartate cu usurinta de catre elevi. In plus, tastatura este creata pentru ca acestia sa se poata bucura de o excelenta experienta la utilizare, chiar si pentru incepatori.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) are un design fara ventilator care asigura o functionare silentioasa, astfel ca nu produce zgomot suplimentar intr-o clasa plina de elevi. De asemenea, fiabilitatea este sporita datorita lipsei nevoii de ventilare ce ar putea cauza probleme cu fluxul de aer si acumulari de praf.

Durata lunga de viata a bateriei de pana la 12 ore, performante excelente
Administratorii si profesorii nu mai trebuie sa isi faca griji cu privire la incarcarea zilnica a noului Acer Chromebook 11 N7 (C731) deoarece acesta are o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore, suficienta pentru mai multe zile de utilizare in clasa1. Aceasta durata de viata a bateriei este ideala si pentru programe 1:1 unde elevii utilizeaza Chromebook-ul de-a lungul orelor la scoala si apoi il iau acasa pentru teme si divertisment. Echipat cu procesoare Intel® Celeron® dual-core, Acer Chromebook 11 N7 (C731) ofera performante solide, in fiecare zi.

Optiune pentru display touch, iar balamaua cu deschidere la 180 de grade promoveaza partajarea
Acer C731T are un ecran IPS touch de 11.6″, iar C731 este echipat cu  un ecran standard, non-touch. Modelele cu ecran tactil permit studentilor un nivel sporit de implicare, din moment ce orice pagina web sau aplicatie poate fi utilizata prin gesturi touch, de catre o singura persoana sau in grupuri de invatare. Ecranul are o rezolutie de 1366×768 care afiseaza text, aplicatii, videoclipuri sau fotografii clare si in culori vii. De asemenea, balamaua modelului Chromebook 11 N7 (C731) a fost creata pentru a oferi deschidere la 180 de grade – astfel ca poate fi asezat perfect deschis pe o masa, pentru partajare in timpul anumitor lectii.

Forma subtire si design-ul portabil al noului Acer Chromebook 11 N7 (C731) il face ideal pentru a fi utilizat in orice conditii – acasa, la scoala, la birou sau in calatorii. Acesta are o grosime de doar 22mm si cantareste doar 1.35kg.

Studentii raman conectati
Studentii se pot conecta la reteaua campusului cu Wi-Fi-ul rapid, dual band 2×2 MIMO 802.11ac. Dispozitivul se conecteaza usor la periferice via Bluetooth 4.0, doua porturi USB 3.0 si un port HDMI. Studentii pot utiliza si casti prin intermediul portului audio combo de 3.5mm. Fisierele pot fi transferate cu ajutorul cititorului de carduri SD incorporat.

Partajare si colaborare
Acer Chromebook 11 N7 (C731) permite logare multipla pentru pastrarea in siguranta a datelor fiecarui student. Acestia se pot conecta cu usurinta in contul personal pentru a fi siguri ca proiectele lor, contul de Gmail si alte informatii sunt in deplina siguranta, chiar si in cazul in care Chromebook-ul este pierdut sau furat. Stocarea in Google Drive pastreaza fisierele, documentele si fotografiile in siguranta in cloud si asigura acces la cea mai recenta versiune[4] a lor.

Preturi si disponibilitate
Mai multe modele ale noului Acer Chromebook 11 N7 – atat C731 cu ecran non-touch, cat si C731T cu ecran IPS touch – vor fi disponibile cu spatiu de stocare eMMC de 16GB sau 32GB eMMC si 4GB RAM. Acestea vor fi disponibile in EMEA incepand cu luna februarie, la preturi de la €299.

Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cea mai apropiata filiala Acer via www.acer.com.

[1] Durata de viata a bateriei este bazata pe Google power_LoadTest pentru modelul non-touch. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Durata de viata a bateriei variaza in functie de model, configuratie, aplicatii, setari de consum, conditii de functionare si specificatii utilizate.

[2] Gartner “Market Share: Devices, All Countries, 4Q15 Update” 16 februarie 2016.

[3] Testate de laboratoare terte calificate pentru anumite proceduri de testare sub standardul MIL-STD 810G (oct. 2008) pentru conditii inconjuratoare care includ temperaturi crescute sau scazute, umiditate, vibratii, socuri mecanice, ploaie, praf si nisip.

[4] Mai multe informatii despre Google Drive pe dispozitivele Chrome devices: http://bit.ly/2iIvMm2

Bucuresti, 6 ianuarie 2017 – Acer

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: