PANASONIC CONVENTION 2017 Cele mai noi inovații și produse pentru o experiență premium la domiciliu

Gama variată de produse Panasonic, de la echipamente audio-video la electrocasnice mici și produse de îngrijire personală, este prezentată la Convenția Panasonic care are loc la Frankfurt. Evenimentul anual organizat de Panasonic ilustrează angajamentul continuu al companiei pentru conceperea soluțiilor inovatoare și integrate pentru o viață mai confortabilă, sigură și plăcută.

Panasonic TV EZ1000 room

Exponatele principale

Exemple și soluții pentru Orașe inteligente

Împreună cu partenerii săi strategici, Panasonic își dă toată silința să dezvolte premisele unui stil de viață cât mai bun. Orașele inteligente, precum Fujisawa Sustainable Smart Town (FSST), Tsunashima SST și ‘Future Living Berlin’ („Berlin, orașul viitorului”) sunt cele mai bune exemple ale modului în care inovațiile sustenabile aduc astăzi împreună conceptele de trai ale viitorului. Soluțiile în domeniul energiei, de la baterii la tehnologie solară și pompe de căldură, ajută la dezvoltarea acestor orașe și a altor locuri, promovând noi metode de creare, acumulare și management al energiei și a eficienței energetice.

Această prezentare necesită JavaScript.

În domeniul comercial de exemplu, Panasonic combină experiența de cumpărare cu diferite soluții pentru retail. LinkRay, o nouă tehnologie marca Panasonic, seregăseștepe smartphone-uri pentru a permite brandurilor să partajeze oferte și informații personalizate direct către client. Totodată, soluția inteligentă Panasonic de analiză video le permite comercianților să înțeleagă mai bine comportamentul clienților, pentru a optimiza zonele promoționale din magazine.

Soluții pentru hrana sănătoasă

Gama de electrocasnice mici oferită de Panasonic în 2017 are la bază filosofia ”Experience fresh” – „Savurează prospețimea”, de inspirație japoneză, care îndeplinește dorințele unui număr tot mai mare de oameni aflați în căutarea unui mod de viață sănătos și ecologic prin intermediul căruia să consume mâncare proaspătă, pregătită rapid.

Promovând o alimentație sănătoasă, storcătorul prin presare la rece MJ-L600, este echipat acum cu un accesoriu pentru smoothie, în timp ce cel mai nou cuptor de pâine, modelul SD-ZB2522, continuă să fie lider în domeniul rețetelor gustoase și fără gluten, incluzând acum și torturi, paste și pâine din făină integrală. Este prezentat și noul mixer manual puternic de la Panasonic, modelul MX-S401 (în magazine începând din toamnă), care extinde gama de electrocasnice mici cu un sistem original de mixare cu 4 lame și control al unității de acționare pentru o performanță ridicată la tăiere. Pe lângă toate acestea, o nouă gamă de cuptoare cu microunde susține un stil de viață sănătos prin încorporarea funcției de gătire cu aburi, pentru mese preparate rapid, care păstrează substanțele nutritive esențiale din ingredientele proaspete.

Soluții pentru sănătate și frumusețe

Cu 12 produse noi pentru bărbați și femei, inclusiv aparate de îngrijire facială, produse pentru îngrijirea picioarelor și dispozitive pentru igienă orală inovatoare, Panasonic are soluții pentru toți oamenii, astfel încât aceștia să arate cât mai bine și să se simtă în cea mai bună formă.

Noua serie GD de aparate pentru bărbierit/trimmer oferă bărbaților o gamă de produse de înaltă calitate care asigură echilibrul perfect între putere și precizie, cu un design nou și inovator pentru și mai mult control pentru o conturare și o definire de excepție.

La Panasonic Convention va fi prezent și un frizer profesionist, care va vorbi despre experiența sa cu produsele Panasonic, în special cu noua serie de sisteme de bărbierit LV cu 5 lame, prezentând în același timp trimmer-ul pentru bărbierit GD60, dotate cu tehnologia japoneză inovatoare pentru lamele de ras.

Pentru femei există cinci aparate de epilat noi și un dispozitiv nou de îngrijire a picioarelor, pentru un tratament ca la salon în confortul propriei case.

Camerele foto LUMIX, mereu în top

Gama de camere LUMIX de ultimă generație de la Panasonic garantează faptul că fiecare moment poate fi captat cu ușurință, iar modelele oferite de Panasonic în 2017 nu fac excepție. Cu DMC-FZ82, Panasonic tocmai a introdus un model nou în seria populară FZ de camere tip bridge cu zoom ridicat. FZ82, cu senzorul MOS ultrasensibil de 18.1 megapixeli și lentilele Lumix DC VARIO de 20 mm cu unghi larg, furnizează nu numai un zoom optic de 60x, dar și videoclipuri și imagini în format 4K.

Pentru prima oară în Europa, vizitatorii pot vedea noul GH5 și pot interacționa cu această cameră hibrid de cea mai înaltă calitate care captează perfect momentele în videoclipuri în format 4K 60p / 50p și reproduce fidel filmări 4:2:2 10-bit 4K, împreună cu cea mai mare gamă de obiective Micro Four Thirds din industrie.

GH5 va fi disponibil la toate standurile și va prezenta diferite aplicații, de exemplu un studio cu o zonă de înregistrare 4K asemănătoare unui platou de film și o aplicație cu focalizare automată – totul pentru a exemplifica capacitățile remarcabile ale dispozitivului. Această cameră premium va oferi performanțe excepționale fotografilor și realizatorilor de filme profesioniști, precum și realizatorilor semiprofesioniști de fotografii sau materiale video, pentru ca aceștia să își transpună în practică viziunea,cu ușurințăși cu stil.

Calitatea imaginilor furnizate de televizoarele Panasonic aduce Hollywood-ul în casă într-un mod fără precedent

Panasonic a pus în practică anii de experiență în tehnologia pentru televizoare pentru a dezvolta sisteme vizuale care aduc cinematograful în casă și se inspiră în același timp din cele mai noi principii de design interior. Seriile inovatoare de televizoare OLED și LED de la Panasonic de anul acesta vor fi expuse în zona Hollywood cinema experience (Experiență cinematografică de tip Hollywood).

Modelele de televizoare EZ1000 și EZ950 4K Pro HDR OLED stabilesc noi niveluri de referință TV în 2017. Modelele de nivel profesional EZ1000 și EZ950 aduc experiența contrastului total și potențialul de culoare al celei mai noi tehnologii de ecran OLED, cu niveluri de negru fără precedent și cele mai fidele culori văzute vreodată, rezultând imagini de o precizie extraordinară și de o frumusețe spectaculoasă.

De asemenea, modelul de top EZ1000 combină în mod perfect forma și funcția datorită sistemului de sunet cu difuzor cu lame dinamice integrat în suport, astfel încât ecranul pare să plutească în mod magic deasupra boxei. Calibrat de inginerii celebrului brand audio al companiei, Technics, difuzorul cu lame dinamice va oferi sunete de cea mai înaltă calitate pentru televizoarele OLED.

Bucurați-vă de o nouă experiență audio-video la domiciliu

Gama de dispozitive audio pentru locuințe de la Panasonic asigură utilizatorului o experiență audio remarcabilă. Anul acesta, în prim-plan se află gama din seria ALL care poate fi instalată în toată casa pentru a crea un singur sistem, cu calitate audio ridicată, indiferent în ce loc din casă vă aflați.

Vor fi expuse și sistemele Micro CD HiFi, cu calitate audio îmbunătățită, de înaltă rezoluție și sisteme MAX HiFi pentru o experiență audio totală și un design modern și urban.

Camerele Smart Home -stabilirea noi standarde de securitate la domiciliu

Panasonic asigură liniște în locuințe cu gama sa de produse inteligente, care vă fac viața mai sigurăși mai confortabilă. Camera video KX-HNC800 Full HD va transmite în direct evenimentul de la Frankfurt, astfel că vizitatorii vor putea vedea singuri cât de bine pot să monitorizeze casa cu ajutorul calității HD.

Nu pierdeți niciun material important cu ajutorul funcției de preînregistrare, în care imaginile apar cu două secunde înainte de activarea senzorului de mișcare al camerei.  Pentru momentele în care monitorizarea nu este necesară, camera include un obturator culisant manual, pentru confidențialitate, care acoperă camera și dezactivează sunetul microfonului.

București, 15 februarie 2017–Panasonic

Lasă un răspuns