XPG lanseaza modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme

Design geometric indraznet si viteze impresionante

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, lanseaza astazi modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme. Cu viteze ce ating pana la 5000Hz, XPG SPECTRIX D50 Xtreme nu ofera doar performanta, ci si un design special cu un radiator cu linii geometrice moderne, iluminare RGB si o suprafata reflectorizanta eleganta.

Fabricate doar cu cipuri si placi de cea mai inalta calitate, memoriile SPECTRIX D50 Xtreme ofera stabilitate si fiabilitate de top, precum si viteze de pana la 5000 MHz. In plus, suporta cele mai noi platforme Intel si AMD. SPECTRIX D50 Xtreme vin sub forma unui kit format din doua module cu o capacitate de 8 GB per modul si in doua variante de performanta, 4800MHz si 5000MHz.

Cu aplicatia XPG RGB Sync sau cu un software RGB de la orice marca de placi de baza cunoscuta, utilizatorii pot comuta intre trei moduri RGB – Static, Breathing sau Comet. Pe langa cele trei moduri, utilizatorii pot folosi si modul Music pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Memoriile SPECTRIX D50 Xtreme au compatibilitate completa XMP 2.0 pentru overclocking extrem de usor atunci cand sunt instalate pe computere care accepta XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 inseamna ca utilizatorii au la dispozitie mai multe modalitati de a accesa overclocking-ul memoriei, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degraba decat prin intermediul setarilor B

Hits: 2

%d blogeri au apreciat: