XPG GAMMIX S70 a castigat premiul COMPUTEX d&i 2021

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta ca SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70 a primit un premiu COMPUTEX d&i in 2021. Aceasta onoare se adauga listei de premii ale S70 care include un premiu Red Dot 2021: Design de produs si Premiul de Design Golden Pin 2020 si re-afirma statutul de cel mai premiat SSD Gen4 din lume.

Cu cea mai recenta interfata PCIe Gen4, GAMMIX S70 este conceput pentru a ajuta gamerii sa domine concurenta cu performante secventiale de citire/scriere de pana la 7400/6400 MBps. Pentru operatiuni fiabile si stabilitate excelenta, GAMMIX S70 are un design al radiatorului proprietar XPG. Radiatorul din aluminiu are o structura terasata, stratificata, care este inspirata de valurile oceanului si asigura o suprafata crescuta pentru disiparea caldurii. Camerele goale de dedesubt se adauga la capacitatile de racire termica ale dispozitivului, incurajand fluxul de aer si transferul de caldura prin convectie.

Odata cu aparitia retelelor 5G si a volumului in continua crestere de date procesate, PCIe Gen4 este un upgrade critic care duce dispozitivele de stocare la un nivel superior. GAMMIX S70 extinde seria de SSD-uri Gen4 de la XPG cu o noua optiune ideala pentru utilizatorii care doresc sa profite de tot ceea ce poate oferi PCIe 4.0. Beneficiind de compatibilitate NVMe 1.4 si Dynamic SLC Caching, S70 ofera performante mult superioare celor oferite de SSD-urile SATA si PCIe 3.0. Pentru mai multa usurinta in utilizare si comoditate, S70 este compatibil cu PCIe 3.0.

Toate componentele echipate pe Gammix S70 au trecut prin procese meticuloase de screening, testare si certificare pentru a oferi un produs fiabil, de cea mai inalta calitate. S70 vine in variante de 1TB si 2TB si este sustinut de o garantie de 5 ani.

Oferite de Consiliul pentru Dezvoltare a Comertului Exterior din Taiwan (TAITRA), cele 13 premii COMPUTEX d&i sunt organizate de Institutul de Cercetare in Tehnologie Industriala (ITRI) in parteneriat cu judecatori dintr-o gama larga de industrii si discipline, de la capital de risc la tehnologie. Programul de atribuire evalueaza candidatii pe baza unui set de criterii care includ inovatie, tehnologie, functionalitate, responsabilitate sociala si design.

 

Hits: 7

%d blogeri au apreciat: