XperiaTM E5 folosește calitatea și performanța Sony

  • Proiectat pentru o performanță superioară, cu un procesor puternic, super-eficient, cu posibilitatea suplimentării capacității de stocare și o durată de viață a bateriei de până la două zile1;
  • Aparatul foto receptiv Sony se adaptează în mod automat la decor, pentru o fotografie clară și vie, de fiecare dată;
  • Cu un design Sony lucios și cu cea mai accesibilă și intuitivă interfață de până acum, este creat pentru a face lucrurile mai simple și mai plăcute

Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) dezvăluie astăzi noul Xperia E5- un telefon inteligent distractiv și ușor de folosit, cu tehnologia superioară a aparatului foto Sony, la un preț accesibil.

Xperia E5-001

„Xperia E5 este o abordare fără compromis a p roprietăților unui telefon inteligent, în această categorie a pieței”, a declarant Tsutomu Sato, director de Marketing, Sony Mobile Communications. „Este dispozitivul perfect pentru cei în căutare de performanță la un preț accesibil, tehnologia camerei și designul acestui telefon inteligent fiind asociate cu dispozitivele mobile de top.”

Performanță pe care te poți baza și putere pentru a face mai mult, grație celor trei elemente: procesor rapid, o memorie bună și durată de viață a bateriei de până la două zile

Având la bază performanța și puterea procesorului MediaTek MT6735, platforma sa avansată Quad-core și capacitatea 4G LTE rapidă oferă o experiență multimedia, de jocuri sau de navigare pe Internet vibrantă și captivantă.

Xperia E5 (II)-001

Descărcarea și stocarea conținutului sunt, de asemenea, simplificate, datorită memoriei care poate ajunge la 200 GB, via card microSD, care poate stoca în siguranță aplicații, muzică, imagini sau jocuri.

Bateria Xperia E5 are o durată lungă de viață, așa că veți putea să folosiți dispozitivul până la două zile, între încărcări. Puteți descărca aplicații, urmări online videoclipuri sau puteți petrece timp pe rețelele sociale, fără a fi nevoie să îl încărcați în mod constant.

Disponibil în negru grafit sau alb, această trăsătură performantă vine ambalată într-o formă elegantă, dispozitivul având doar 8.2mm grosime și cântărind doar 147g, ceea ce îl face extrem de confortabil.

Xperia E5 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, din a doua jumătate a lunii iunie 2016.

Londra, 31 mai 2016 – Sony Mobile Communications

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: