Xiaomi își consolidarea poziția secundă în România și își crește cota de piață cu 30% în T4 2023, potrivit Canalys

  • Xiaomi a ajuns la o cotă de piață de 20% ca număr de unități în România, la finalul T4 2023

Xiaomi își consolidează poziția secundă la nivelul pieței românești, cu o cotă de 20% ca număr de unități la finalul perioadei octombrie-decembrie 2023, în creștere anuală cu 30%, potrivit celui mai recent raport al companiei de analiză a pieței de tehnologie Canalys.

Recent, compania a prezentat, la nivel local, seria Redmi Note 13, ce include cinci noi dispozitive ce extind populara gamă: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G și Redmi Note 13.

Cu îmbunătățiri semnificative ale sistemului de camere, designului, afișajului și procesorului, seria Redmi Note 13 continuă să reducă diferența dintre smartphone-urile de nivel mediu și cele de top, oferind durabilitate de top, o experiență fantastică și o capacitate de imagistică impresionantă – toate, la prețuri rezonabile.

În plus, compania a anunțat că sunt disponibile în România și alte trei produse AIoT care vor atrage atenția prin design-ul și prețurile atractive: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Views: 1

Lasă un răspuns