Wallet Buzz powered by COSMOTE poate fi descarcata gratuit

Economisirea timpului si a banilor sunt doua dintre obiectivele importante pe care le au oamenii in timpul cumparaturilor, indiferent daca este vorba despre pasionati de moda sau despre persoane care pur si simplu au iesit in oras pentru a-si petrece timpul liber. De aceea, COSMOTE Romania a incheiat un parteneriat cu Wallet Buzz si anunta Wallet Buzz powered by COSMOTE, o aplicatie mobila de marketing care aduce ofertele comerciantilor direct pe smartphone.

Wallet Buzz powered by COSMOTE

Wallet Buzz powered by COSMOTE este o noua metoda prin care clientii persoane fizice, cu abonament sau cartela preplatita, pot gasi promotii avantajoase in cadrul unei game largi de oferte organizate in sapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicatiei au posibilitatea de a vedea ofertele comerciantilor oriunde, in orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicatie pe smartphone-ul clientilor.

Mai mult, prin intermediul functiei de geo-locatie, clientii vor primi notificari cu privire la ofertele disponibile in apropierea locului in care se afla. Aplicatia permite clientilor sa seteze categoriile de interes astfel incat sa vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicatia este disponibila gratuit pentru clientii persoane fizice, cu abonament sau cartela preplatita, si poate fi utilizata si de persoanele care nu utilizeaza reteaua COSMOTE.

Noua aplicatie este, de asemenea, disponibila si clientilor COSMOTE persoane juridice, care isi pot prezenta ofertele in cadrul aplicatiei si pe care le pot promova utilizatorilor. Mai multe detalii sunt disponibile atat in magazinele COSMOTE si ale partenerilor, cat si prin intermediul reprezentantilor de vanzari directe.

Wallet Buzz powered by COSMOTE poate fi descarcata gratuit, din AppStore, Play Store si, in curand, din Windows Store si Blackberry App World.

Mai multe informatii sunt disponibile pe https://www.cosmote.ro/aplicatii.

Bucuresti, 7 iulie 2014 – COSMOTE Romania

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: