Vonino va participa la IFA 2015 din Berlin, unde își va prezenta noile game de telefoane, tablete și gadgeturi pentru casă și fitness

Vonino, unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața din România de tablete și telefoane, va fi prezent la IFA 2015, celebrul festival de tehnologie care se va desfășura între 4 și 9 septembrie în Berlin, Germania. Produsele și reprezentanții companiei Vonino vor fi la standul 110-36D din pavilionul 25. La Berlin, Vonino vine cu noi telefoane și tablete, inclusiv produse cu Windows 10.

Vonino prezintă la IFA 2015 Xavy, o nouă linie de tablete 4G, Zun, o gamă de smartphone-uri perfect pentru conectivitate de mare viteză 4G, și un nou produs în gama iMart dotat cu Windows 10 și cele mai noi procesoare Intel. Odată cu aceste game, Vonino aduce pe piața locală și internațională produse precum Xavy T7, o tabletă 4G cu un raport preț-calitate foarte bun, Zun XO 4G, un smartphone cu cel mai nou sistem de operare Android, conectivitate 4G și procesor cu opt nuclee, și iMart LX, un computer 2-în-1 cu Windows 10.Vonino_MusicPAD_H1Alături de aceste produse foarte populare printre utilizatori, Vonino prezintă și gadgeturi noi care să îi ajute pe utilizatori în activitățile de fitness sau în monitorizarea ritmului de zi cu zi. Acestea sunt Nemo N2, un tracker pentru copii, și MoviVO, un fitness tracker perfect pentru oamenii pasionați de sport. Mai mult, Vonino aduce și o experiență completă a divertismentului din sufragerie cu AndroStar, un TV box numai bun pentru casă, GamePad, o consolă portabilă de jocuri, și MusicPad H1, sistem inteligent de home entertainment.

Despre VONINO Corporation

Vonino Corporation a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare și de bună calitate clienților cu toate nivelurile de venituri. În prezent, compania deține o gamă largă de produse, concentrându-se, în principal, pe „Premium smart consumer electronics”, care ar trebui să se găsească în fiecare locuință și care fac parte, din ce în ce mai mult, din viața noastră de zi cu zi. Mai multe informații despre companie sunt disponibile pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

București, 31 august 2015 – Vonino

Visits: 0

Lasă un răspuns