Vonino recomandă gadgeturile bune pentru familie, de la tablete pentru filme și gaming la telefoane pentru pasionații de fotografie

În urmă cu aproape 10 ani smartphone-urile aveau un preț destul de ridicat și investeau în astfel de dispozitive doar anumiți clienți. Din fericire, acestea au evoluat spre a fi adaptate mai multor stiluri de utilizare și acum sunt disponibile la prețuri mai mici decât s-ar fi crezut posibil la mijlocul anilor 2000. Acum, nu mai este o surpriză ca un copil să învețe să folosească un smartphone sau o tabletă înainte să treacă la calculatorul clasic, cum nu e o surpriză să înlocuiești televizorul din bucătărie cu o tabletă plină de seriale preferate.

Vonino Argus QS

Vonino, unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața locală de dispozitive mobile, a făcut o selecție de gadgeturi pe care le pot alege cu încredere familiile și fiecare membru găsește gadgetul potrivit. De la dispozitive inteligente cu Android la un “computer de buzunar” sub forma unei tablete de 8 inci cu Windows 8.1, toate acestea sunt perfecte pentru utilizatorii care prețuiesc portabilitatea și pentru cei care înțeleg că grija pe care o are un copil pentru un gadget nu este la fel de mare pe care o are un adult.

Vonino Xylo S este un smartphone excelent pentru a-l învăța pe cel mic cum se folosește un telefon inteligent și de ce este acesta capabil. Totodată, cu camera de 5 megapixeli de care dispune acest dispozitiv copilul poate experimenta cu fotografia, își poate imortaliza toate momentele interesante și amuzante din viața sa, iar aplicațiile pe care le poate instala îl vor ține mereu în legătură cu familia. Telefonul rulează Android, are un ecran de 4 inci și suportă două cartele SIM.

Vonino Otis QS este o tabletă de 7 inci bună de pus în ghiozdanul proaspătului elev. Este un gadget potrivit pentru citit, vizionare de videoclipuri sau pentru gaming ocazional. Se conectează la Play Store pentru Android și astfel îi dă acces utilizatorului la tot felul de aplicații numai bune de încercat.

Vonino Epic E7 este o altă tabletă de 7 inci cu plus de portabilitate și performanță crescută. Are un ecran de 7 inci la rezoluție full HD, un procesor octa-core care poate rezolva orice sarcină și, mai important, dispune de conectivitate 4G pentru acces ultra-rapid la internet, când nu vrei să deschizi televizorul pentru a te uita la vreo emisiune, ci urmărești serialul preferat pe tabletă. De asemenea, ar putea fi foarte bine folosită pe post de GPS, actualizându-și în timp real harta și dispunând de software care să-ți arate mereu drumul cel bun. Camera de 8 megapixeli le permite utilizatorilor să imortalizeze acele momente care trebuie păstrate o viață.

Vonino Argus QS este mai mare, dar și servește altor scopuri. Pe ecranul său de 10 inci, copilul poate urmări ultimul documentar necesar pentru școală sau mama poate urmări serialul preferat. Tatăl se poate relaxa urmărindu-și meciul preferat de fotbal, tenis sau handbal. Procesorul are patru nuclee și conectarea la Internet se poate face și prin cartelă 3G. Tableta dispune și de o camera de 3,2 megapixeli pentru instantaneele nelipsite în familie.

Vonino iMart QS este un dispozitiv așa cum ne-am dorit mereu să fie computerele: ultraportabil. Are un ecran de 8 inci la rezoluție HD, rulează Windows 8.1 și dispune de toate acele unelte care sporesc productivitatea. Vine la pachet cu suita Microsoft Office 365 Personal pentru documentele și prezentările pe care le are copilul pentru școală, iar prin aplicația Skype pentru conferințe video ții legătura cu toate rudele și toți prietenii. Mai mult, este un dispozitiv care folosește procesor Intel, 2GB memorie RAM și 32GB spațiu intern de stocare și, în plus, se conectează la Internet prin modemul 3G încorporat. Iar pentru această tabletă există și husa M-Fly, care pune la dispoziția utilizatorului un mod ușor de protecție, dar și o tastatură QWERTY completă.

Vonino Gyga QS este un smartphone cu ecran mare, de 5,5 inci, potrivit celor care vizionează filme pe telefon sau copiilor cărora le pot fi instalate aplicații speciale pentru școală și dimensiunea display-ului se va dovedi un mare plus. Telefonul mai dispune de un procesor cu patru nuclee, are un spațiu intern de stocare de 8GB, care poate fi mărit cu un card microSD, iar camera principală este de 8 megapixeli. Pentru mamele care preferă să citească pe telefon, există husa G-Cover, care oferă un mod mai ușor de a ține dispozitivul, dar și o fereastră cu informații esențiale când este închisă.

Vonino Jax Mini este un smartphone cu dimensiuni mai mici, cu ecran de 4,7 inci, care poate fi și primul dispozitiv prin care copilul ia contact cu tehnologia. Rulează Android, are 1GB RAM, 8GB spațiu intern de stocare și are o cameră de 8 megapixeli. Mai mult, telefonul este dual-SIM. Dacă vrei să-ți recompensezi copilul pentru performanțele de la Evaluarea Națională, acesta se poate dovedi un cadou inspirat.

Vonino – 29.06.2015

Visits: 0

Lasă un răspuns