VONINO, cifră record pentru tablete: A vândut 150.000 de unități românilor în 2014

VONINO, unul dintre cei mai noi jucători de pe piața tabletelor și smartphone-urilor din România, anunță că în anul 2014 a vândut un număr record de tablete: 150.000 de unități în țară. Aceste dispozitive au ajutat compania să ajungă pe piața locală la o cifră de afaceri de aproximativ 14 milioane de euro.

Numărul total de bucăți de tablete vândute a ajuns la peste 150.000 doar în RomâniaVONINO a ajuns la o cotă de piață de 14-15% în zona de tablete, crescând cu aproximativ 10% față de anul 2013. Cea mai populară gamă pe care românii au ales-o este Onyx de 7 inci și care dispune de conectivitate 3G: VONINO Onyx Z și VONINO Onyx QS. A fost urmată de modele de 8 inci din gama Sirius, dotată cu conectivitate 3G, și de gama entry-level Otis cu WiFi: VONINO Otis S, Otis HD și Otis QS. „Vom realiza aceste țeluri prin lansarea mai multor modele pe toate palierele de preț, în prima jumătate a anului, pentru care suntem încrezători că vor avea priză la public. De asemenea, vom aduce în România tablete și telefoane compatibile 4G/LTE“, a completat Dragoș Vasile. Vonino Corporation a fost înființată în anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare și de bună calitate clienților cu toate nivelurile de venituri. În prezent, compania deține o gamă largă de produse, concentrându-se, în principal, pe „Premium smart consumer electronics”, care ar trebui să se găsească în fiecare locuință și care fac parte, din ce în ce mai mult, din viața noastră de zi cu zi.

Mai multe informații despre companie sunt disponibile pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

Despre VONINO Corporation

Succesul VONINO pe plan local este completat de un calendar plin pentru companie în 2015 în ceea ce privește prezența la târgurile de tehnologie ale Europei și ale lumii. Astfel, anul a început cu deplasarea VONINO la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Pe agendă mai figurează Mobile World Congress (MWC), Sviaz, Cebit, IFA, Gitex, Eno@home, Distree și BITS.

Dragos Vasile_Vonino Romania

„Dacă în 2014 ne-am concentrat pe o creștere foarte bună în zona de tablete, deși am lansat și câteva modele de telefoane inteligente, pentru 2015 țintim o dezvoltare pe toată gama de produse. Astfel, avem ca obiective principale păstrarea poziției de top pe piața de tablete și creșterea agresivă pe segmentul smartphone-urilor”, a declarat Dragoș Vasile, Director Executiv VONINO.

București, 12 ianuarie 2015 – VONINO

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: