vivo anunță actualizările Android 12 în Europa

Smartphone-urile vivo din Europa se actualizează cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare în trei etape din ianuarie 2022

De la sfârșitul lunii ianuarie, vivo va începe să actualizeze produsele de pe piața europeană cu cea mai recentă ediție Android 12. Compania se numără printre primii producători de smartphone-uri care lansează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google pentru produsele sale.

Lansarea primei versiuni Android 12 în Europa va rula în trei etape de la sfârșitul lunii ianuarie, acoperind treptat toți utilizatorii de smartphone-uri vivo. Modelele X60 Pro și V21 5G vor fi primele produse care vor primi actualizarea Android 12 de la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Modelul Y72 5G va urma o lună mai târziu, în timp ce restul produselor din seria Y disponibile în România vor primi actualizarea de la sfârșitul lunii aprilie 2022.

Cea mai recentă ediție a celui mai popular sistem de operare la nivel mondial, Android 12, a fost lansată public în octombrie. Consumatorii din Europa și din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să-și actualizeze telefoanele vivo cu Android 12 cât mai curând posibil.

Această prezentare necesită JavaScript.

vivo a confirmat că întreaga gamă de produse vândute în Europa va primi actualizarea Android 12. Cu toate acestea, planul de lansare de la sfârșitul lunii ianuarie până la sfârșitul lunii aprilie 2022 nu se aplică smartphone-urilor vivo cumpărate prin canalele operatorilor. Anumite date pentru actualizarea smartphone-urilor vivo achiziționate prin aceste canale vor fi stabilite de operatori.

Hits: 12

%d blogeri au apreciat: