Vitacom recomandă gadgeturi esențiale pe care ar trebui să le ai în vacanță

Compania Vitacom Electronics, lider pe piața din România în distribuția de produse și accesorii electronice, conturează o listă de gadgeturi şi accesorii foarte utile în vacanţă. Sezonul a început, oficial, de la 1 mai, dar cele mai multe plecări sunt în perioada de vară. Și pentru ca vacanța să fie cât mai bună, o investiție minimă în accesorii și gadgeturi asigură relaxarea perfectă în sezonul estival.

Boxa portabila Vitacom Selfie stick Vitacom

Suntem în plină eră digitală şi tentaţia de a capta cât mai multe imagini este uriaşă, astfel că este justificat un dispozitiv de stocare pentru iPhone sau un card de memorie pentru celelalte telefoane, care va menaja memoria telefonului și va păstra toate instantaneele și clipele frumoase din vacanță. Apoi, pentru că bateria telefonului se poate transforma rapid din cel mai bun prieten în inamicul tehnologiei, există soluţiile care să nu pună în pericol nevoia de conectare digitală permanentă, cum ar fi bateriile externe.

Nu trebuie să lipsească nici accesoriile vedetă, selfie stick-urile, care garantează imortalizarea oricărui moment important împreună cu cei dragi. De asemenea, pentru a călători cât mai light, este util și un cititor de carduri care se conectează direct la telefon sau tabletă. Astfel, laptopul poate rămâne acasă, dar fotografiile din camera foto ajung direct online pentru a le arăta și celor rămași acasă cum este în vacanță. Sau poate fi folosit pentru a sincroniza pozele în cloud, astfel încât să nu depindă de un mediu fizic.

Acestea sunt pentru gadgeturile din buzunar, dar dacă este implicată o mașină în călătoriile de vacanță, atunci Jump Starter este indispensabil. Mai mult, are și lanternă încorporată în cazul în care problemele apar noaptea. În final, trusa mașinii poate fi completată și cu o lanternă sau un dispozitiv de iluminare exterioară pentru acele momente când picnicul se prelungește până noaptea sau când statul pe plajă merge completat cu o lampă.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell,Goobay, ProsKit, NGS și Legrand.

București, 30 mai 2016 –  Vitacom Electronics

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: