Vila Trifoiul paradisul situat la 11 Km de Azuga in domeniul de vanatoare a regimului comunist

Am petrecut 2 zile minunate la vila Trifoiul, din pacate prea putin pentru a explora toate locurile deosebite din zona. Cu siguranta data viitoare ne vom rezerva cel putin 7 zile pentru ca am descoperit in sfarsit locul in care ne putem incarca bateriile departe de zgomotul si poluarea din oras. Personalul este foarte amabil iar camerele sunt curate si spatioase. Peisajele iti taie rasuflarea atat pe drumul de acces catre vila cat si in drumetiile pe care le-am facut in zona. Acesta este locul ideal pentru cei care vor sa se relaxeze.

Situata într-o zonă retrasă lângă pădurile din Munţii Bucegi, Vila Trifoiul este o cabană rustică. Este la 11 km de Orăşelul Azuga. Vila este situată la o altitudine de 1.150 de metri şi poate fi accesată prin intermediul drumului forestier Valea Azugii. Proprietatea include şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeţii se pot bucura seara de un foc de tabără în apropiere.

Aproape de vilă, oaspeţii pot descoperi un pârâu de munte, perfect pentru pescuit.

Există magazine alimentare şi restaurante la 10 km, iar pârtia de schi Sorica este la mai puţin de 10 km.

Toate camerele au TV prin cablu, dulap şi mobilier din stejar, iar baia privată oferă duş sau cadă. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Cel mai multe informatii se pot obtine de pe pagina lor http://www.vilatrifoiul.ro

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: