Viitorul nu a arătat niciodată mai bine:AOC este partenerul oficial al noii producţii Marţianul

Sci-fi întâlneşte high-tech: specialistul în display-uri AOC s-a parteneriat cu casa de producție 20th Century Fox pentru noua producţie Marţianul, cu Matt Damon în rolul principal. Mai mult decât atât, AOC şi retailerii parteneri vor avea acces la materialele promoţionale, atât online cât şi offline.

Perechea perfectă: display-ul modern AOC şi filmul Marţianulaoc

Materiale promoţionale Marţianul

Ca parte a colaborării cu 20th Century Fox, monitoarele AOC vor apărea în noua producţie Marţianul. AOC şi retailerii parteneri vor avea acces la materialele promoţionale, atât online cât şi offline. Trailer-ul filmului şi artwork-urile selectate pot fi folosite online drept conţinut sau fundal pentru display-urile AOC, bannere sau alte formate. Materialele offline includ ambalaje speciale pentru display-uri, materiale pentru POS sau de uz interior/exterior, materiale pe care echipa de vânzări le poate folosi în diverse promoţii sau evenimente. Astfel, AOC şi Marţianul vor genera o expunere mai mare, cât și o audiență mai largă.

Perechea perfectă

Înainte de parteneriatul pentru producţia Marţianul, AOC şi 20th Century Fox au mai avut şi alte colaborări. Dintre acestea fac parte filmul animat Ice Age 4, apărut în 2012, adaptarea comică cu supereroul The Wolverine, în 2013, şi blockbuster-ul Dawn of the Planet of the Apes, în 2014. Materialele promţionale pentru toate aceste producţii au dus la creşterea vizibilităţii ambelor părţi implicate, poveste de succes ce va fi continuată de colaborarea cu Marţianul.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de display-uri LCD la nivel global.
AOC – 8.10.2015

Visits: 0

Lasă un răspuns