Vernisajul expozitiei "ODA BUCURIEI – PRIMA DIMINEATA" a Scolii de arta Viorica Romascu

6 mai 2014, in Parlamentul Romaniei, Sala Constantin Brancusi, din str. Izvor, nr. 2-4, Scoala de arta Viorica Romascu si Parlamentul Romaniei, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Muzeul National al Literaturii Romane, Muzeul National Al Hartilor si Cartii Vechi si TranscusArte, au avut placerea sa invite la vernisajul expozitiei “ODA BUCURIEI – PRIMA DIMINEATA” pe iubitorii artelor plastice, al elevilor doamnei profesoare Viorica Romascu dar si al parintilor acestora.
Evenimentul a reunit la vernisaj pe simeze 163 de lucrari realizate de elevii doamnei profesor Viorica Romascu.
Manifestarea a fost prezentata de Dan Tudor Truica un curator de arta binecunoscut si este partea a doua a expozitiei de anul trecut despre care am scris aici.

Gustul culorii deosebit alese si inviorarea spiritului,  a expus peretii expozitiei cu acea evadare din cotidian, dar si speranta ca zilele viitorului vor fi populate cu optimism, veselie, rasete de copii, dar si seriozitatea unei profesoare care isi face constant si pe deplin datoria de a purta prin valurile vietii acea valoare pe care o reprezinta o scoala.

Vedem prin fiecare lucrare expusa ca pe langa variatia de culori si subiecte exista si o tehnica elaborata la care elevii scolii de arta sunt receptivi si o dezvolta constant in progres lucrare de lucrare. Ceea ce ma impresioneaza si pe mine este faptul ca nu te plictisesti niciodata atunci cand vizitezi o astfel de expozitie si poti explora la infinit idei proaspete si realizari maiastre asa cum va propun sa faceti si voi gasind un pic de timp sa intrati la aceasta expozitie ce este deschisa pana pe 20 mai 2014.  Sa explorati impreuna cu picturile sufletele copiilor dar si imaginatia lor care nu are limite cand totul se strange intr-o pasiune iar pentru multi dintre ei intr-o viitoare meserie.

Mai jos veti putea vizualiza o galerie de poze de la vernisaj.

 

Views: 0

Lasă un răspuns