Vegeta Natur condimente pentru legume și carne adună prietenii la masă

Dacă te-ar întreba cineva care este cea mai mare bogăție, cea mai mare avere pe care o ai, ce ai răspunde? Familia, nu-i așa? Așa este! Dar adaugă și prietenii. Amintește-ți că la toate evenimentele mari din viața ta i-ai chemat, ți-ai dorit să îi ai aproape de tine: la fiecare aniversare și onomastică, atunci când te-ai căsătorit, când ți-a fost botezat copilul și în cine știe câte alte ocazii.

Dar prietenii nu sunt numai pentru ocazii speciale, nu sunt numai… decorul din viața noastra. Dacă sunt prieteni adevărați, ei sunt o constantă. Cu ei împărtășim nu numai bucuriile, ci și necazurile, lor le cerem sfatul și ajutorul. Prietenii sinceri și dezinteresați sunt aceia care te sprijină la nevoie chiar înainte să le ceri acest lucru. Prietenii buni sunt cei la care poți apela în orice zi, la orice oră, pentru că ei vor face tot ce le stă în putere să te ajute. Prietenii buni sunt cei care își dau seama din vocea ta, din mesajele pe care le scrii, că s-a întâmplat ceva. Fie de bine, fie de rău. De ce nu ai sărbători prietenia voastră fără vreun motiv, fără să existe un eveniment? Pur și simplu! Invită-i la un grătar, de exemplu, să vă bucurați împreună de întâlnire, să povestiți, să râdeți, să faceți planuri.

Dacă sunteți prieteni buni atunci ar trebui să știi preferințele culinare ale fiecăruia. Și să ții cont de ele. Să le faci bucuria de a găsi pe masa preparatele preferate. Este vegetarian? Acceptă-i alegerea (poate că ai făcut-o de la început) și îngrijește-te să aibă o diversitate din care să aleagă. La fel și dacă știi că ține o dietă. În acest sezon sunt destule legume pe care i le poți pregăti pe grătar (cartofi, dovlecei, vinete, ardei, roșii, porumb etc), cărora Vegeta Natur Legume le va da o savoare aparte. Cât despre cartofi, aceștia plac tuturor, inclusiv celor care consumă carne, ca garnitură, mai ales dacă sunt asezonați cu Vegeta Natur pentru Cartofi cu ierburi.

Și pentru că grătarul este elementul principal și centrul de interes al invitaților tăi, al prietenilor tăi, pregătește unul asortat, pentru toate gusturile și… poftele! Pui, pește, carne de porc… Pentru fiecare în parte folosește condimentele potrivite: Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, Vegeta Natur Condimente pentru pește, Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc. Și dacă mai există și alte preferințe sau dacă vrei să folosești același condiment pentru toate, ai opțiunea Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar, indiferent de sortimente.

După un grătar copios, îmbelșugat, merge strașnic o ciorbă bună, acră, care să „spele” toate… păcatele. O ciorbă cu toate legumele verii, cu toată bogăția de gusturi, dar și de vitamine. Nu uita să pui la sfârșit și câteva linguri de Vegeta Natur Gust de Găină (în funcție de ce cantitate de ciorbă prepari), pentru a îmbogăți gustul și a-i oferi savoare. Și-acum n-aveti decât să stați la taclale!

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: