Vegeta deține rețeta celor mai savuroase ciorbe
Parcă a început să piște frigul, nu-i așa? Că doar e iarnă, la ce ne-am putea aștepta?! Amintirea verii e plecată departe, dusă e căldura, când mâncam mai mult salate… Acum întâlnirea la un „pahar de vorbă” e mai… caldă și mai plăcută când servești o ciorbă!
Oricum, noi, românii suntem susținătorii declarați ai ciorbei. Dovadă câte feluri de ciorbe putem prepara, cu sau fără carne, cu sau fără borș, cu sau fără smântână, în funcție de regiunea țării și obiceiurile locului. Dar până și în proverbe, găina este cea mai bună bază a unei ciorbe, pentru că aceasta are o savoare specială. Mai ales dacă este găină de țară, crescută în bătătură și hrănită cu porumb. Dar cum la oraș e mai greu cu găinile, pentru a aduce în farfurie gustul după care jinduiești din copilărie, când mergeai la bunici și îți puneau pe masă o strachină cu ciorbă fierbinte, aburindă și „pictată” cu „bănuți” (ai vrut să zici „de ciocolată”?) de grăsime care pluteau îmbietor, ei bine, poți aduce în prezent acel gust. Simplu: adăugând în ciorbă Vegeta Gust de Găină. Sau poate nu vrei o ciorbă de găină și ți-e dor de-o ciorbă simplă, de zarzavaturi, fără carne, să te mai… detoxifici. Foarte bine! Cine a zis că o ciorbă fără carne nu poate fi savuroasă? Mai ales dacă pe lângă legumele și verdețurile proaspete îi mai dai extra-gust cu Vegeta Legume.
Ciorba fără borș e ca… bradul de Crăciun fără luminițe. Așa că nu mai sta pe gânduri, nu te mai frământa, pune mâna și ia care variantă ți-o plăcea: Vegeta Borș cu verdețuri, Vegeta Borș cu smântână, Vegeta Borș cu legume sau Vegeta Borș original. Garantat, cu o linguriță de Vegeta Borș la un litru de ciorbă (adăugată către sfârșitul preparării), gustul e radical schimbat. Și îți face o poftă de mâncaaat…
Borșul Vegeta conține, printre altele, ceapă și țelină deshidratată, tărâțe de grâu și leuștean, pentru ca ciorba ta să aibă un gust perfect. În concluzie, borșul merită respect!
Views: 1