Vanzarile Honda in Romania au crescut

Honda Trading Romania anunta vanzarea a 1000 de automobile in cursul anului trecut,  reprezentand o crestere dubla fata de media pietii – cu 34% fata anul 2015 – pe o piata a carei crestere medie inregistrata a fost de 17%.

2SV4DR2016RALLEYREDKG

Astfel, Honda ajunge sa detina 1.1% din piata auto romaneasca, cu un mix de vanzari dupa cum urmeaza: mai bine de jumatate, 530 unitati, au fost reprezentate de Civic 4D (varianta Sedan), urmat de SUV-ul CR-V cu 251 de unitati, iar pe ultima pozitie pe podium Civic 5D (varianta hatchback) cu 117 unitati vandute. Alte modele, precum HR-V au inregistrat 60 de unitati, Civic Tourer (varianta break) 27 de unitati si Jazz 15.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru anul curent compania anunta 3 lansari principale, toate legate de noua generatie Civic: noul Civic 5D in luna mai urmat de noul Civic 4D in luna iunie si de noul Civic Type R programat pentru luna decembrie.

Reteaua de dealeri si reparatori autorizati Honda numara, pana in prezent, 19 locatii in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Targoviste si Timisoara.

Bucuresti, 1 martie 2017 – Honda Trading Romania

Lasă un răspuns