Vă conectăm la noile tehnologii: Lucraţi mai inteligent, cu efort mai mic

Evenimentul mobil Canon 2023, dedicat spaţiilor de lucru inteligente, organizat de Canon CEE în perioada martie-aprilie 2023, este o ocazie excelentă de a descoperi soluţiile Canon ce au un numitor comun – Spaţii de lucru inteligente. La evenimentele din Slovenia, Croaţia, România, Bulgaria, Grecia, Serbia şi Republica Macedonia de Nord, Canon şi partenerii săi vor oferi demonstraţii bazate pe situaţii reale pentru a ajuta clienţii să îmbunătăţească eficienţa angajaţilor, să scadă costurile şi să asigure o securitate mai bună.

În România, evenimentul se desfășoară la București (21-23 martie), Brașov (28 martie), Târgul Mureș (30 martie).

De la spaţii de lucru hibride la spaţii de lucru inteligente

Pornind de la lucrul hibrid de la birou şi de la distanţă, un spaţiu de lucru inteligent reprezintă următorul pas, în care utilizatorii pot lucra de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv, cu flexibilitate şi eficienţă maximă. Cele trei avantaje principale ale spaţiilor de lucru inteligente sunt colaborarea şi productivitatea crescută, reducerea costurilor şi securitatea datelor. Aceste avantaje au dus la o schimbare de mentalitate, deoarece spaţiile de lucru au depăşit limitarea birou-acasă, apărând astfel nevoi noi referitoare la securitatea documentelor şi la procese simple, transparente, care pot fi urmărite şi care pot fi folosite cu aplicaţii complementare.

Soluţii pentru nevoile fiecărei companii

Evenimentul mobil Canon 2023 dedicat spaţiilor de lucru inteligente prezintă scenarii de lucru noi cu soluţii pentru nevoile fiecărei companii. În cadrul acestui eveniment, ne dorim să prezentăm diferite scenarii de lucru şi procese dintr-un birou şi din spaţii aflate la distanţă. Vor fi prezentate cele mai noi soluţii şi produse Canon, care oferă o experienţă de lucru flexibilă şi integrată, cu beneficii precum productivitate şi securitate îmbunătăţite şi echilibru între viaţa personală şi cea profesională.

Un spaţiu de lucru inteligent se bazează pe digitalizarea, procesarea şi imprimarea documentelor. Prin digitalizarea documentelor, companiile câştigă timp, accelerează procesele şi le simplifică, oferă mai multă transparenţă şi facilitează transferul de informaţii. Astfel, angajaţii pot lucra mai rapid, în mod integrat şi mai eficient. Aceştia nu sunt blocaţi într-un anumit loc şi interval de timp, compania oferind flexibilitatea dorită de fiecare angajat.

„Canon consideră că experienţa îndelungată şi dezvoltarea de soluţii pentru spaţii de lucru inteligente reprezintă principalele noastre avantaje. Ne dorim să le oferim clienţilor noştri cele mai noi tehnologii şi instrumente de care au nevoie pentru a lucra în mod mai inteligent şi mai eficient, fie că se află la birou, acasă sau în deplasare“, a declarat Petronius Secăreanu, Director General Canon România.

Soluţii pentru spaţii de lucru inteligente adaptate companiei dumneavoastră, la evenimentul mobil Canon

Descoperiţi cum portofoliul de soluţii complete Canon susţine procesul de gestionare a documentelor, de la digitalizare la procesare şi imprimare. Printre soluţiile pentru spaţii de lucru inteligente prezentate la evenimentul mobil, se numără:

Digital Mailroom – transformă documentele din format fizic în format digital, le salvează şi le trimite către destinatarul din cadrul companiei. Dacă este nevoie, soluţia anexează o solicitare pentru o anumită sarcină, de exemplu o semnătură, un comentariu sau un răspuns. De asemenea, se poate realiza monitorizarea procesării documentului şi trimiterea acestuia în format electronic sau fizic.

Cum sugerează şi denumirea, Digital Archive ajută la arhivarea documentelor în format digital. Această soluţie oferă numeroase avantaje: pentru mai multă securitate, documentele pot fi stocate în mai multe locuri (hard drive-uri, cloud), ocupă mai puţin spaţiu decât în format fizic, pot fi găsite mai simplu şi mai rapid şi pot fi accesate în orice moment.

Invoice Processing – facilitează procesul de verificare şi editare a facturilor primite la birou sau în oricare alt loc. Astfel, companiile au un control mai bun al facturilor primite, evitând întârzierile de plată, iar departamentul de contabilitate poate anticipa şi controla mai bine fluxul de lichidităţi.

În cadrul evenimentului mobil 2023, va exista o zonă dedicată Departamentelor interne de imprimare, unde vor avea loc demonstraţii cu soluţii de imprimare dedicate acestora.

Vă conectăm la noile tehnologii

Cu ajutorul tehnologiilor avansate şi al serviciilor pentru spaţii de lucru flexibile şi inteligente, Canon oferă companiilor soluţii pe care să le poată integra complet în fluxurile de lucru existente.

Scopul principal al trecerii de la lucrul hibrid la spaţiile de lucru inteligente este acela de a asigura o flexibilitate personalizată, pe care companiile să o poată oferi angajaţilor pentru a fi mai eficienţi, dar şi pentru a creşte gradul de mulţumire.

Views: 0

Lasă un răspuns