Un nou smartphone în gama S de la Philips – modelul S326

China Electronics Corporation lansează în România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S326. Acest terminal dual SIM este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE și este disponibil în oferta Digi Mobil. Smartphone-ul va putea fi achiziționat și de la eMag sau de alți retaileri specializați.

Philips S326

Philips S326 păstrează tradiția modelelor Philips care oferă o serie de caracteristici apreciate de utilizatori, printre care se numără o durată de utilizare prelungită”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Chiar dacă nu se înscrie în gama Xenium, modelul S326 are o baterie lithium-ion de 3.000 mAh, care asigură o durată de utilizare de 30 de ore, în convorbire, și de 27 de zile, în standby.”

Smartphone-ul beneficiază de port infraroșu, iar aplicația aferentă transformă Philips S326 într-o telecomandă pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. Aplicația este compatibilă cu peste 4.000 de mărci de dispozitive și echipamente și peste 200.000 de modele de telecomenzi, acționând ca o telecomandă universală. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 și GPS.

Philips S326’

Ecranul de tip HD IPS are o diagonală de 5 inch și o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli. Unghiurile largi de vizualizare și cele 16,7 milioane de culori oferă o experiență de utilizare foarte placută. În ceea ce privește camerele foto, Philips S326 este dotat cu o cameră principală de 8 megapixeli cu focalizare automată și flash și o cameră frontală de 2 megapixeli, pentru fotografii și selfie-uri reușite, indiferent de condițiile de luminozitate.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 Ghz și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB ROM și 1 GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 GB*.

Philips S326 este disponibil la un preț recomandat de 449 lei.

*Cardul de memorie microSD nu este inclus.

Memoria disponibilă pentru utilizatorul final poate varia de la o piața la alta, ca urmare a pre-configurării.

Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tipul de abonament oferit de operatorul de rețea.

Pentru informații suplimentare, vizitați www.philips.com/mobilephones

Despre CEC

China Electronics Corporation (CEC) activează, în principal, în patru sectoare: semiconductoare & componente electronice, software/hardware pentru computere & integrare de sisteme, rețele de telecomunicații & terminale, precum și electrocasnice digitale pentru locuințe. CEC deține licență exclusivă de a comercializa și a vinde telefoane mobile sub mărcile “Philips” și “Xenium”. Pentru mai multe informații despre CEC, vizitați www.cec.com.cn.

31 august 2016 (România) – China Electronics Corporation

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: