Un hobby pentru experti

Bunicul meu avea un hobby in care era expert. Iubea sa cutreiere campurile, padurile, lizierele, si sa urmareasca trofeele. Fireste trofeele de vanatoare pe care mai apoi le intindea pe pereti ca sa aiba motiv de mandrie si povesti interminabile despre peripetiile sale petrecute impreuna cu prietenii si cainii sai. Avea si reusite insa si ratari, pentru ca vanatul era destul de abil incat sa isi pazeasca blana, sau penele.

Dar cel mai mult timp isi petrecea batranul lustruind arma, pentru ca avusese un prieten care decedase in mod accidental, pentru ca nu ingrijise cum trebuie armamentul din dotare.  Poate si din cauza vechimii si al calitatii angrenajelor mecanice, nu se stie exact. Dar sigur daca mai traia acum si-ar fi dorit o carabina blaser r93 pentru ca, dispune de sistemul cel mai de succes al secolului 20 in ceea ce priveste carabinele de vanatoare.

Acesta ridica standardul privind caracteristicile de baza ale armelor. Arma este modulara, asta insemnand ca tevile, camera glontului (pe dreapta si stanga), capetele si patul sunt interschimbabile. Mai exact, se poate lua o arma R93 pe dreapta, iar mai apoi se pot schimba piesele astfel incat sa fie utilizata de catre un tragator stangaci.

carabina-Blaser-R931Atunci cand esti pasionat de arme de vanatoare asa cum era batranul meu, este clar ca trebuie din cand in cand sa iti mai si innoiesti arsenalul, mai ales ca poti intreba pe oricine care sunt cele mai cautate marci oferite de producatori renumiti precum: Baikal, Fabarm, Beretta, Blaser, Browning, Benelli, Steyr Mannlicher, pentru pasionatii de vanatoarea sportiva.

Practic vanatul nu mai are nicio sansa de scapare atunci cand intra in catare, iar siguranta vanatorului nu mai este pusa la indoiala. De asemenea, poti avea o arma unicat tinand cont ca o poti personaliza dupa gusturile si personalitatea ta. Atunci cand iti place vanatoarea echipamentul sportiv nu mai este o problema pentru ca vei gasi un magazin online sau chiar si un dealer prin apropiere care iti va oferi tot suportul necesar.

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: